Pehlevan’dan Gebze Bölgesi turu!

Gebze 13.01.2021 - 11:30, Güncelleme: 13.01.2021 - 11:35
 

Pehlevan’dan Gebze Bölgesi turu!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, saha denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Alınan önlem ve tedbirlerin etkisi ile ilimizde azalan vaka sayılarına rağmen İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan saha denetimlerini aksatmadan sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilimizdeki bazı sağlık merkezlerine gün boyunca ziyaretlerde bulunan Pehlevan’a Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu, Başkan Yardımcısı Dr. Sabri Medişoğlu ve Birim Sorumlusu Mimar Sedef Burhan eşlik etti. KAYMAKAM GÖZEN VE İLÇE SAĞLIĞA GİTTİ Pehlevan ve ekibi ilk olarak Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Ziyarette merkezde ve sahada özveri ile görev yapan sağlık personelleri ile sohbet etme ve fikir alışverişinde bulunma imkanı da bulan Pehlevan’a İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş tarafından ilçedeki güncel durum ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Merkezdeki ziyaretinden sonra Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i makamında ziyaret eden Pehlevan ve ekibi, sağlık ve güncel konularda fikir alışverişinde bulundu. Çayırova ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Gebze Beylikbağı Göçmen Sağlığı Merkezi, Gebze Covid Çağrı ve İletişim Merkezi ve inşaat çalışmaları hızla devam eden Darıca Sağlıklı Yaşam Merkezini ziyaret eden Pehlevan’a yetkililer çalışmalardaki güncel durum hakkında bilgilendirmelerde bulundu. DİLOVASI İLÇE SAĞLIĞI İNCELEDİ Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyetin yerinde değerlendirme ziyaretlerinin son durağı Dilovası oldu. Gebze’deki incelemelerin ardından Dilovası ilçe Sağlık Müdürlüğüne giderek bir takım değerlendirme ve incelemelerde bulunan Pehlevan’a, Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve koronavirüsle mücadele konularıyla ilgili ayrıntılı brifing verildi.
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, saha denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Alınan önlem ve tedbirlerin etkisi ile ilimizde azalan vaka sayılarına rağmen İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan saha denetimlerini aksatmadan sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilimizdeki bazı sağlık merkezlerine gün boyunca ziyaretlerde bulunan Pehlevan’a Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu, Başkan Yardımcısı Dr. Sabri Medişoğlu ve Birim Sorumlusu Mimar Sedef Burhan eşlik etti.

KAYMAKAM GÖZEN VE İLÇE SAĞLIĞA GİTTİ

Pehlevan ve ekibi ilk olarak Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Ziyarette merkezde ve sahada özveri ile görev yapan sağlık personelleri ile sohbet etme ve fikir alışverişinde bulunma imkanı da bulan Pehlevan’a İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş tarafından ilçedeki güncel durum ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Merkezdeki ziyaretinden sonra Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i makamında ziyaret eden Pehlevan ve ekibi, sağlık ve güncel konularda fikir alışverişinde bulundu. Çayırova ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Gebze Beylikbağı Göçmen Sağlığı Merkezi, Gebze Covid Çağrı ve İletişim Merkezi ve inşaat çalışmaları hızla devam eden Darıca Sağlıklı Yaşam Merkezini ziyaret eden Pehlevan’a yetkililer çalışmalardaki güncel durum hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

DİLOVASI İLÇE SAĞLIĞI İNCELEDİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyetin yerinde değerlendirme ziyaretlerinin son durağı Dilovası oldu. Gebze’deki incelemelerin ardından Dilovası ilçe Sağlık Müdürlüğüne giderek bir takım değerlendirme ve incelemelerde bulunan Pehlevan’a, Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve koronavirüsle mücadele konularıyla ilgili ayrıntılı brifing verildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.