“İttifakta yer alıp almayacağımıza liderimiz karar verir!”

Siyaset 13.01.2021 - 11:56, Güncelleme: 13.01.2021 - 11:56
 

“İttifakta yer alıp almayacağımıza liderimiz karar verir!”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü basın açıklamasında, AK Parti ile Saadet Partisi’nin olası ittifakı hakkında görüş bildirerek “İki parti de Milli Görüş tabanından geliyor. Onlar birbirlerini iyi bilirler. MHP olarak ittifakta yer alıp almayacağına liderimiz karar verir” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin il başkanlık binasında haftalık olağan basın toplantısı gerçekleştirdi. Ünlü sözlerine, “Milli Birlik ve toplumsal huzurumuzu baltalamak isteyenlerin oyunları ortadadır. İhanet odaklarını görmezden gelmek mümkün değildir. Türkiye’nin terörle mücadelesinde taviz vermesi istenmektedir. Demokrasinin defin merasimini düzenleyenlerin söyleyecek sözü kalmamıştır. Terör partileri suç işlemektedirler. Bölücü partilerin kapatılması inkar edilemez bir hükümdür. HDP bölücülük yapmasının bedelini ödemelidir” diyerek başladı. “SEÇİLMİŞ İNSANA SÖZDE DEMEK HIYANETTİR” Sözlerini sürdüren Ünlü; “Terör örgütleriyle aynı kümeye girenler sivil itaatsizlik eylemlerine destek vermemeliler. Bu onlara tavsiyemizdir. Türkiye Cumhuriyeti sokakta kurulmamıştır, sokakta eylem yapan ajanlara da bırakılmayacaktır. Türkiye terörün kökünü kazımadan istiklalini korumaya alamayacaktır. 2023 hedeflerine Türk Milletini Cumhur İttifakı götürecektir. Recep Tayyip Erdoğan’a seçilmiş bir insana sözde demek ne demek. Bunun altında ne var. Türk hukuku bunu o genel başkana soracaktır. Sayın Cumhurbaşkanına ‘Sözde’ demek demokrasi kültürüne harekettir, hıyanettir. ABD Başkanına methiyeler düzen birinin bizim cumhurbaşkanımıza sözde demesini vatandaş gerçekten soracaktır. Kamuoyu bunu kabullenememektedir.  Erdoğan’a teşekkür etmek yerine ‘Sözde’ demenin bedelini bu millet ödetir.”  “İTTİFAKA LİDERİMİZ KARAR VERİR” Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Saadet Partisi ile ittifak yapma düşüncesi olduğu iddiaları ve olası böyle bir durumda MHP’nin de bu ittifakta yer alıp almayacağı yönünde sorulan soruya, “İki parti de Milli Görüş tabanından geliyor. Onlar birbirlerini iyi bilirler. MHP olarak ittifakta yer alıp almayacağına liderimiz karar verir” dedi. Öte yandan MHP Kocaeli Teşkilatı 22 Ocak’ta Kongre Merkezi’nde basına kapalı daraltılmış istişare toplantısı yapacak. Değerlendirme toplantısında çalışmalar ele alınacak.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü basın açıklamasında, AK Parti ile Saadet Partisi’nin olası ittifakı hakkında görüş bildirerek “İki parti de Milli Görüş tabanından geliyor. Onlar birbirlerini iyi bilirler. MHP olarak ittifakta yer alıp almayacağına liderimiz karar verir” dedi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, partisinin il başkanlık binasında haftalık olağan basın toplantısı gerçekleştirdi. Ünlü sözlerine, “Milli Birlik ve toplumsal huzurumuzu baltalamak isteyenlerin oyunları ortadadır. İhanet odaklarını görmezden gelmek mümkün değildir. Türkiye’nin terörle mücadelesinde taviz vermesi istenmektedir. Demokrasinin defin merasimini düzenleyenlerin söyleyecek sözü kalmamıştır. Terör partileri suç işlemektedirler. Bölücü partilerin kapatılması inkar edilemez bir hükümdür. HDP bölücülük yapmasının bedelini ödemelidir” diyerek başladı.

“SEÇİLMİŞ İNSANA SÖZDE DEMEK HIYANETTİR”

Sözlerini sürdüren Ünlü; “Terör örgütleriyle aynı kümeye girenler sivil itaatsizlik eylemlerine destek vermemeliler. Bu onlara tavsiyemizdir. Türkiye Cumhuriyeti sokakta kurulmamıştır, sokakta eylem yapan ajanlara da bırakılmayacaktır. Türkiye terörün kökünü kazımadan istiklalini korumaya alamayacaktır. 2023 hedeflerine Türk Milletini Cumhur İttifakı götürecektir. Recep Tayyip Erdoğan’a seçilmiş bir insana sözde demek ne demek. Bunun altında ne var. Türk hukuku bunu o genel başkana soracaktır. Sayın Cumhurbaşkanına ‘Sözde’ demek demokrasi kültürüne harekettir, hıyanettir. ABD Başkanına methiyeler düzen birinin bizim cumhurbaşkanımıza sözde demesini vatandaş gerçekten soracaktır. Kamuoyu bunu kabullenememektedir.  Erdoğan’a teşekkür etmek yerine ‘Sözde’ demenin bedelini bu millet ödetir.”

 “İTTİFAKA LİDERİMİZ KARAR VERİR”

Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Saadet Partisi ile ittifak yapma düşüncesi olduğu iddiaları ve olası böyle bir durumda MHP’nin de bu ittifakta yer alıp almayacağı yönünde sorulan soruya, “İki parti de Milli Görüş tabanından geliyor. Onlar birbirlerini iyi bilirler. MHP olarak ittifakta yer alıp almayacağına liderimiz karar verir” dedi. Öte yandan MHP Kocaeli Teşkilatı 22 Ocak’ta Kongre Merkezi’nde basına kapalı daraltılmış istişare toplantısı yapacak. Değerlendirme toplantısında çalışmalar ele alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.