19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldırım’dan Bilgili’ye ziyaret

Gebze 14.01.2021 - 13:39, Güncelleme: 15.01.2021 - 12:30
 

Yıldırım’dan Bilgili’ye ziyaret

Yıldırım’dan Bilgili’ye ziyaret

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili’yi ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın da yer aldığı ziyarette, Gebze Emniyeti’nin çalışmaları hakkında bilgiler alan Yıldırım, Gebze Emniyeti ve İlçe Müdürü Adil Uğur Bilgili hakkında övgü dolu sözler sarfetti. YILDIRIM: KIYMET VE ÖNEMİNİZ ÇOK FAZLA Yıldırım yaptığı açıklamada, “Polislerimiz ülkemizdeki huzur ve güven ortamının oluşmasında da büyük rol üstlenmektedir. Sahip oldukları vatan sevgisiyle gece gündüz demeden faaliyetlerini yürüten polislerimizin bizim açımızdan kıymet ve önemi çok fazladır.  Halkımızın can ve mal güvenliğinin yanı, sıra kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışan ve günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini başarıyla yürüten değerli Gebze Emniyet Müdürümüz Adil Uğur Bilgili’ye görevinde kolaylıklar diliyorum” dedi. Ziyaret sonunda Başkan Yıldırım, Emniyet Müdürü Bilgili’ye fincan takımı hediyesinde bulundu.
Yıldırım’dan Bilgili’ye ziyaret

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili’yi ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın da yer aldığı ziyarette, Gebze Emniyeti’nin çalışmaları hakkında bilgiler alan Yıldırım, Gebze Emniyeti ve İlçe Müdürü Adil Uğur Bilgili hakkında övgü dolu sözler sarfetti.

YILDIRIM: KIYMET VE ÖNEMİNİZ ÇOK FAZLA

Yıldırım yaptığı açıklamada, “Polislerimiz ülkemizdeki huzur ve güven ortamının oluşmasında da büyük rol üstlenmektedir. Sahip oldukları vatan sevgisiyle gece gündüz demeden faaliyetlerini yürüten polislerimizin bizim açımızdan kıymet ve önemi çok fazladır.  Halkımızın can ve mal güvenliğinin yanı, sıra kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışan ve günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini başarıyla yürüten değerli Gebze Emniyet Müdürümüz Adil Uğur Bilgili’ye görevinde kolaylıklar diliyorum” dedi. Ziyaret sonunda Başkan Yıldırım, Emniyet Müdürü Bilgili’ye fincan takımı hediyesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.