Bu yavruları görenler haber versin

Gebze 18.01.2021 - 12:06, Güncelleme: 18.01.2021 - 12:06
 

Bu yavruları görenler haber versin

Bu yavruları görenler haber versin

Gebze Bölgesinde Maya isimli köpek ve Gümüş isimli kedi günlerdir bulunamıyor. İki canın da ailesi oldukça merak içinde canları aramaya devam ederken görenlerden kendilerine yardım etmelerini istiyorlar. Maya isimli köpek yaklaşık 1 ay önce Gebze’deki iş yerinden kaçırıldı. Ailesinin çok sevdiği ve ismine duyarlı olan Maya için el ilanları dağıtılıp gazeteye ilan vermelerine rağmen Maya’yı bulamadıklarını kaydeden ailesi bu anlamda onu görenlerden yardım ümit ediyorlar. Mayayı görenler, 0554 131 06 44 ve 0535 591 91 94 numaralı telefondan ailesine haber verebilirler. GÜMÜŞ’Ü GÖRENLER KAYITSIZ KALMASIN Öte yandan aynı durumda olan Gümüş isimli kedinin ailesi de sizlerden yardım bekliyorlar. Gümüşün ailesi “Eve kargo geldiğinden beri kedimiz kayıp. O arada kaçtığını düşünüyoruz. Gebze, Güzeller mahallesinde kayboldu” derken kedileri Gümüş’ü görenlerin 0531 013 59 55 numaralı telefondan kendilerine ulaşmalarını rica ediyorlar.
Bu yavruları görenler haber versin

Gebze Bölgesinde Maya isimli köpek ve Gümüş isimli kedi günlerdir bulunamıyor. İki canın da ailesi oldukça merak içinde canları aramaya devam ederken görenlerden kendilerine yardım etmelerini istiyorlar.

Maya isimli köpek yaklaşık 1 ay önce Gebze’deki iş yerinden kaçırıldı. Ailesinin çok sevdiği ve ismine duyarlı olan Maya için el ilanları dağıtılıp gazeteye ilan vermelerine rağmen Maya’yı bulamadıklarını kaydeden ailesi bu anlamda onu görenlerden yardım ümit ediyorlar. Mayayı görenler, 0554 131 06 44 ve 0535 591 91 94 numaralı telefondan ailesine haber verebilirler.

GÜMÜŞ’Ü GÖRENLER KAYITSIZ KALMASIN

Öte yandan aynı durumda olan Gümüş isimli kedinin ailesi de sizlerden yardım bekliyorlar. Gümüşün ailesi “Eve kargo geldiğinden beri kedimiz kayıp. O arada kaçtığını düşünüyoruz. Gebze, Güzeller mahallesinde kayboldu” derken kedileri Gümüş’ü görenlerin 0531 013 59 55 numaralı telefondan kendilerine ulaşmalarını rica ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.