“Saatlerimizi zafere ayarladık!”

Siyaset 27.01.2021 - 16:06, Güncelleme: 27.01.2021 - 16:06
 

“Saatlerimizi zafere ayarladık!”

“Saatlerimizi zafere ayarladık!”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda teşkilat değerlendirmesi ve yapılacak çalışmalar hakkında istişareler yapılırken, üye çalışmalarının önemine de vurgu yapıldı. Toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Gebze Yeniden Refah Partisi kadroları olarak, önce Allah’a, sonra teşkilatlarımıza ve Aziz Milletimize güveniyoruz. Bugün itibari ile partimiz tek başına seçimlere katılıp, başarı ile çıkacak güç ve kuvvete sahiptir” dedi. “EL ATINA BİNEN ÇABUK İNER“ STRATEJİSİ İLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ Sözlerini sürdüren Başkan Kılıç, “El Atına Binen Çabuk İner“ atasözümüzü kulağımıza küpe yaparak stratejilerimizi oluşturmaktayız. Bizim en önemli gücümüz inançlı kadrolarımızdır. Her zorluk karşında, “Ya Bir Yol Buluruz, Ya Bir Yol Açarız” neticede o zorluğu Allah’ın izni ile aşarız. Sonuç itibariyle, partimiz Türk Siyasetinin Anahtar Partisi konumundadır. Bulunduğumuz konum itibariyle pek çok seçeneği değerlendirme potansiyelini elinde bulundurmaktadır. Bundan dolayı önümüzdeki seçimlerin en etkin partisi olacaktır. Millî Görüş kadroları olarak, saatlerimizi zafere ayarladık. Genç, dinamik ve ehil kadrolarımızla, bugün de yarın da Aziz Milletimizin umudu ve sesi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verirken herkesi partiye üye olmaya davet etti.
“Saatlerimizi zafere ayarladık!”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda teşkilat değerlendirmesi ve yapılacak çalışmalar hakkında istişareler yapılırken, üye çalışmalarının önemine de vurgu yapıldı. Toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Gebze Yeniden Refah Partisi kadroları olarak, önce Allah’a, sonra teşkilatlarımıza ve Aziz Milletimize güveniyoruz. Bugün itibari ile partimiz tek başına seçimlere katılıp, başarı ile çıkacak güç ve kuvvete sahiptir” dedi.

“EL ATINA BİNEN ÇABUK İNER“ STRATEJİSİ İLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Sözlerini sürdüren Başkan Kılıç, “El Atına Binen Çabuk İner“ atasözümüzü kulağımıza küpe yaparak stratejilerimizi oluşturmaktayız. Bizim en önemli gücümüz inançlı kadrolarımızdır. Her zorluk karşında, “Ya Bir Yol Buluruz, Ya Bir Yol Açarız” neticede o zorluğu Allah’ın izni ile aşarız. Sonuç itibariyle, partimiz Türk Siyasetinin Anahtar Partisi konumundadır. Bulunduğumuz konum itibariyle pek çok seçeneği değerlendirme potansiyelini elinde bulundurmaktadır. Bundan dolayı önümüzdeki seçimlerin en etkin partisi olacaktır. Millî Görüş kadroları olarak, saatlerimizi zafere ayarladık. Genç, dinamik ve ehil kadrolarımızla, bugün de yarın da Aziz Milletimizin umudu ve sesi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verirken herkesi partiye üye olmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.