Ülkücü şehitlerin isimleri Darıca'daki parklarda yaşayacak!

Siyaset 22.02.2021 - 11:52, Güncelleme: 22.02.2021 - 11:55
 

Ülkücü şehitlerin isimleri Darıca'daki parklarda yaşayacak!

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve beraberindeki heyet, Darıca Belediyesi tarafından ülkücü şehitlerin isimlerinin verildiği parklarda incelemelerde bulundu. MHP Darıca Teşkilatı, inceleme turunda Darıca Belediyesi’ne ve Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca Belediyesi’nin ülkücü şehit isimlerini verdiği parkları ziyaret etti. Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Mustafa Daştangil, Erhan Cengiz, Mustafa Pehlivanoğlu ve meclis üyesi iken vefat eden Turgut Aktaş’ın isimlerinin verildiği parkları ziyaret eden MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve partililer parklarda incelemede bulundular. MHP ailesi şehit isimlerinin verildiği parklarla kahramanlarımızın isimlerinin yaşatılacağını söyleyerek Darıca Belediyesi’ne ve Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.    “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ” MHP Darıca Başkanı Adem Emre Aygün inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizin isimlerini anmak ve yaşatmak her birimizin görev ve sorumluluğunda” diyerek “Kahraman şehitlerimizin isimleri Darıca’mızdaki parklara verilmiştir. Başta Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık ve Meclis Üyemiz Fikret Ağbaba olmak üzere bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullanarak vefat eden şehit isimlerin adlarının yaşamaya devam edeceğini söyledi.
MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve beraberindeki heyet, Darıca Belediyesi tarafından ülkücü şehitlerin isimlerinin verildiği parklarda incelemelerde bulundu. MHP Darıca Teşkilatı, inceleme turunda Darıca Belediyesi’ne ve Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca Belediyesi’nin ülkücü şehit isimlerini verdiği parkları ziyaret etti. Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Mustafa Daştangil, Erhan Cengiz, Mustafa Pehlivanoğlu ve meclis üyesi iken vefat eden Turgut Aktaş’ın isimlerinin verildiği parkları ziyaret eden MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve partililer parklarda incelemede bulundular. MHP ailesi şehit isimlerinin verildiği parklarla kahramanlarımızın isimlerinin yaşatılacağını söyleyerek Darıca Belediyesi’ne ve Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.

  

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

MHP Darıca Başkanı Adem Emre Aygün inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizin isimlerini anmak ve yaşatmak her birimizin görev ve sorumluluğunda” diyerek “Kahraman şehitlerimizin isimleri Darıca’mızdaki parklara verilmiştir. Başta Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık ve Meclis Üyemiz Fikret Ağbaba olmak üzere bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullanarak vefat eden şehit isimlerin adlarının yaşamaya devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.