Gebzeli Emine Teyze korona aşısı oldu

Gebze 01.03.2021 - 11:41, Güncelleme: 01.03.2021 - 11:41
 

Gebzeli Emine Teyze korona aşısı oldu

107 yaşında olan Gebzeli Emine Ayar’a, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimi tarafından Covid-19 aşısı yapıldı. Asırlık çınar Emine Teyze, evde sağlık ekiplerine teşekkür etti.

Gebze’de 65 yaş ve üstü vatandaşlara koronavirüs aşısı uygulanması devam ediyor. Mobil Aşı Ekibi ve evde sağlık birimleri tarafından yaşlı ve risk grubunda bulunan vatandaşlar evlerinde aşılanıyor. Aşı çalışmaları kapsamında Gebze Fatih Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimi, 107 Yaşındaki Emine Ayar’a Covid-19 aşısının 1. dozunu uyguladı. EN ÇOK ONLAR YORULDU Evde Sağlık Birimi, asırlık Emine Teyze’nin başka bir sağlık probleminin olup olmadığını sorarak ve şikayetlerini dinleyerek gerekli muayenesini de yaptı. 107 yaşındaki Emine Teyze, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimine ve Yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar dilediğini belirtti. Aşı olan Emine Teyze, “Sağlık ekiplerimiz evime gelerek hem sağlık durumumu kontrol etti hem de aşımı yaptı. Allah onlardan razı olsun. Bu zamanda en çok yorulan onlar oldu. Sağlıkçı evlatlarıma teşekkür ediyorum” dedi.  
107 yaşında olan Gebzeli Emine Ayar’a, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimi tarafından Covid-19 aşısı yapıldı. Asırlık çınar Emine Teyze, evde sağlık ekiplerine teşekkür etti.

Gebze’de 65 yaş ve üstü vatandaşlara koronavirüs aşısı uygulanması devam ediyor. Mobil Aşı Ekibi ve evde sağlık birimleri tarafından yaşlı ve risk grubunda bulunan vatandaşlar evlerinde aşılanıyor. Aşı çalışmaları kapsamında Gebze Fatih Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimi, 107 Yaşındaki Emine Ayar’a Covid-19 aşısının 1. dozunu uyguladı.

EN ÇOK ONLAR YORULDU

Evde Sağlık Birimi, asırlık Emine Teyze’nin başka bir sağlık probleminin olup olmadığını sorarak ve şikayetlerini dinleyerek gerekli muayenesini de yaptı. 107 yaşındaki Emine Teyze, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimine ve Yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar dilediğini belirtti. Aşı olan Emine Teyze, “Sağlık ekiplerimiz evime gelerek hem sağlık durumumu kontrol etti hem de aşımı yaptı. Allah onlardan razı olsun. Bu zamanda en çok yorulan onlar oldu. Sağlıkçı evlatlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.