19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Türkiye daha İYİ olana kadar mücadele edeceğiz”

Siyaset 01.03.2021 - 14:10, Güncelleme: 01.03.2021 - 14:10
 

“Türkiye daha İYİ olana kadar mücadele edeceğiz”

“Türkiye daha İYİ olana kadar mücadele edeceğiz”

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, partisinin iktidar olana kadar çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Türkiye daha İYİ olana kadar mücadelemiz devam edecek” dedi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kocaeli genelinde çalışmalarına devam ediyor. Özellikle pandemi sürecinde sık sık maske dağıtım programları düzenleyerek Kocaelileri maskesiz bırakmayan Başkan yıldız sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Başkan Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yanlışı doğruyla, kötüyü iyilikle, zorbalığı adaletle, haksızlığı hakkaniyetle, yalanları hakikatle yeneceğiz. Allah’ın izni, milletimizin ferasetiyle, tek adam keyfiyeti son bulacak, söz de, karar da, yeniden aziz milletimizin olacak. Türkiye daha İYİ olana kadar mücadelemiz devam edecek.”
“Türkiye daha İYİ olana kadar mücadele edeceğiz”

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, partisinin iktidar olana kadar çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Türkiye daha İYİ olana kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kocaeli genelinde çalışmalarına devam ediyor. Özellikle pandemi sürecinde sık sık maske dağıtım programları düzenleyerek Kocaelileri maskesiz bırakmayan Başkan yıldız sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Başkan Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yanlışı doğruyla, kötüyü iyilikle, zorbalığı adaletle, haksızlığı hakkaniyetle, yalanları hakikatle yeneceğiz. Allah’ın izni, milletimizin ferasetiyle, tek adam keyfiyeti son bulacak, söz de, karar da, yeniden aziz milletimizin olacak. Türkiye daha İYİ olana kadar mücadelemiz devam edecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.