CHP’liler vatandaşını yalnız bırakmadı

Siyaset 04.03.2021 - 10:42, Güncelleme: 04.03.2021 - 10:42
 

CHP’liler vatandaşını yalnız bırakmadı

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi Cumhuriyet Mahallesi’nde evi yanan aileyi ziyaret ederek teselli verdi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde önceki gün bir ailenin evi sobadan kaynaklı çıkan yangında yandı. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi aileyi yalnız bırakmayarak ziyaret etti ve teselli verdi. CHP’li Orhan’a Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı da eşlik etti. Evi yanan aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Orhan, ailenin yanında olduklarını dile getirdi. AİLEMİZİN YANINDAYIZ Evi yanan aileden zararları hakkında bilgi alan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Cumhuriyet Mahallesi’nde dün akşam sobadan kaynaklı evinde yangın çıkan ailemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Çıkan yangında en önemlisi de can kaybının olmaması. Aile ve iki çocuğunun sağlık durumları gayet iyi. Ailemizin her koşulda yanlarında olacağız ve bu acı olayı hep beraber aşacağız” dedi.
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi Cumhuriyet Mahallesi’nde evi yanan aileyi ziyaret ederek teselli verdi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde önceki gün bir ailenin evi sobadan kaynaklı çıkan yangında yandı. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetimi aileyi yalnız bırakmayarak ziyaret etti ve teselli verdi. CHP’li Orhan’a Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı da eşlik etti. Evi yanan aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Orhan, ailenin yanında olduklarını dile getirdi.

AİLEMİZİN YANINDAYIZ

Evi yanan aileden zararları hakkında bilgi alan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Cumhuriyet Mahallesi’nde dün akşam sobadan kaynaklı evinde yangın çıkan ailemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Çıkan yangında en önemlisi de can kaybının olmaması. Aile ve iki çocuğunun sağlık durumları gayet iyi. Ailemizin her koşulda yanlarında olacağız ve bu acı olayı hep beraber aşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.