“Gebze’yi, mavi kategoriye yükselteceğiz!”

Gebze 06.03.2021 - 15:14, Güncelleme: 06.03.2021 - 15:14
 

“Gebze’yi, mavi kategoriye yükselteceğiz!”

KAYMAKAM GÜLER’DEN "DİNAMİK DENETİM SÜRECİ" TOPLANTISI;

Kontrollü Normalleşme Döneminde İçişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca tüm Türkiye'de yapılacak genel denetim öncesinde Kaymakam Mustafa Güler "Dinamik Denetim Süreci" hususlarını görüşmek üzere Kaymakamlık Makamında kurum amirlerinin de katılımıyla toplantı gerçekleştirdi. Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni ve yoğunlaştırılmış bir süreçle ilçe genelinde denetim seferberliğinin başlatılacağı, yeni dinamik denetim sürecinin temel usul ve esasları, kurum ve kuruluşlar arasında gerekli planlama ve koordinasyonun sağlanması gerektiği gibi konular görüşüldü. Kaymakam Güler "İçişleri Bakanlığımızın genelgesi uyarınca tüm Türkiye'de yapılacağı gibi ilçemizde de sıkı bir denetim yapacağız. İlgili Kurum Müdürlerimiz başkanlığında tüm ekiplerimiz sahada olacak. Sağlık Bakanlığımızca belirlenen risk grubuna göre turuncu kategoride olan İlimizi mavi kategoriye yükseltmek için hepimizin kurallara uyması gerekiyor. Bunu sağlamak adına denetimleri artıracağız" dedi. “VATANDAŞ VE ESNAFI BİLGİLENDİRECEĞİZ” Kaymakam Güler, toplantıya katılan Kurum Müdürlerinin görüşlerini dinleyip, toplantıda alınan kararlara herkesin önemle riayet etmeleri gerektiğini vurgulayarak her kurumun üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesini istedi. Ardından Kaymakam Güler Oda Başkanları ile "Dinamik Denetim Süreci" hususları konusunda toplantı gerçekleştirdi. Kaymakam Güler başkanlığında makamda yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ve Oda Başkanları katıldı. Kaymakam Güler “İçişleri Bakanlığımızın açıklamış olduğu genelge kapsamında ‘Dinamik Denetim Süreci’ ne geçtik. Bu geçişle birlikte oda başkanlarımızın destekleri virüs ile mücadelede önemli rol oynamaktadır. Maske – Mesafe –Temizlik kurallarına uymamız gerektiği noktasında vatandaş ve esnafı bilgilendireceğiz. Önemli bir sorumluluğu üstlenen tüm daire müdürlerimize ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın başkanlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, inşallah sıkı denetimler sonucunda hızla normalleşme sürecine ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. Kaymakamı Güler toplantının sonunda, denetim sürecine dair gerekli planlama ve koordinasyonun sağlanarak uygulamada herhangi bir aksamaya mahal verilmemesi için görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti.
KAYMAKAM GÜLER’DEN "DİNAMİK DENETİM SÜRECİ" TOPLANTISI;

Kontrollü Normalleşme Döneminde İçişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca tüm Türkiye'de yapılacak genel denetim öncesinde Kaymakam Mustafa Güler "Dinamik Denetim Süreci" hususlarını görüşmek üzere Kaymakamlık Makamında kurum amirlerinin de katılımıyla toplantı gerçekleştirdi. Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni ve yoğunlaştırılmış bir süreçle ilçe genelinde denetim seferberliğinin başlatılacağı, yeni dinamik denetim sürecinin temel usul ve esasları, kurum ve kuruluşlar arasında gerekli planlama ve koordinasyonun sağlanması gerektiği gibi konular görüşüldü. Kaymakam Güler "İçişleri Bakanlığımızın genelgesi uyarınca tüm Türkiye'de yapılacağı gibi ilçemizde de sıkı bir denetim yapacağız. İlgili Kurum Müdürlerimiz başkanlığında tüm ekiplerimiz sahada olacak. Sağlık Bakanlığımızca belirlenen risk grubuna göre turuncu kategoride olan İlimizi mavi kategoriye yükseltmek için hepimizin kurallara uyması gerekiyor. Bunu sağlamak adına denetimleri artıracağız" dedi.

“VATANDAŞ VE ESNAFI BİLGİLENDİRECEĞİZ”

Kaymakam Güler, toplantıya katılan Kurum Müdürlerinin görüşlerini dinleyip, toplantıda alınan kararlara herkesin önemle riayet etmeleri gerektiğini vurgulayarak her kurumun üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesini istedi. Ardından Kaymakam Güler Oda Başkanları ile "Dinamik Denetim Süreci" hususları konusunda toplantı gerçekleştirdi. Kaymakam Güler başkanlığında makamda yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ve Oda Başkanları katıldı. Kaymakam Güler “İçişleri Bakanlığımızın açıklamış olduğu genelge kapsamında ‘Dinamik Denetim Süreci’ ne geçtik. Bu geçişle birlikte oda başkanlarımızın destekleri virüs ile mücadelede önemli rol oynamaktadır. Maske – Mesafe –Temizlik kurallarına uymamız gerektiği noktasında vatandaş ve esnafı bilgilendireceğiz. Önemli bir sorumluluğu üstlenen tüm daire müdürlerimize ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın başkanlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, inşallah sıkı denetimler sonucunda hızla normalleşme sürecine ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaymakamı Güler toplantının sonunda, denetim sürecine dair gerekli planlama ve koordinasyonun sağlanarak uygulamada herhangi bir aksamaya mahal verilmemesi için görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.