19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GESMEK

Gebze 07.03.2021 - 10:28, Güncelleme: 07.03.2021 - 10:28
 

GESMEK

Refik Sıla Güvenç yazdı...

Yeniden normalleşme adımları attığımız bu günlerde GESMEK - Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Eğitimi Kursları da kapılarını yeniden açtı. Kasım ayı sonunda vakalar nedeniyle ara verilen dersler yeniden kursiyerlerle buluştu. Haftanın birçok gününde pek çok farklı saatte kursiyerler istedikleri branşlarda ücretsiz olarak hizmet görüyorlar. GESMEK binasında kurallara sonuna kadar uyulurken her derslikte sosyal mesafe kuraları ve dezenfektanlar yer alıyor. ** Uzun zaman bunaldığımız günler sonrasında GESMEK - Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Eğitimi Kurslarında kursiyerler istedikleri branşlarda kendilerini yeniden ifade etme şansını yakalıyorlar. Uzman eğitimciler sayesinde bambaşka dünyalara adım atıyorlar. Senelerdir ücretsiz olarak verilen hizmet tamamen Gebze Belediyesinin başarısı. Benim tavsiyem sizler de GESMEK dünyasıyla günün birinde tanışarak bu ailenin bir üyesi olun. ** Normalleşme adımlarıyla beraber yeniden derslere katılan kursiyerler oldukça memnun olduklarını söylerken zor günlerin ardından GESMEK sayesinde nefes aldıklarını söylüyorlar. Yeni arkadaşlıklar ve yeni bilgilerle birlikte GESMEK dünyası birçok insana iyi geliyor. Birçok farklı branştan istediğini seçebilen kursiyerler kendilerine hangi gün ya da saat uygunsa ona göre derslere katılmakta özgürler. Gebze Belediyesinin senelerdir en önemli hizmeti GESMEK sayesinde kendi iş yerini açanlar bile var. ** Belediyelerin hizmetleri sadece yol, köprü ve park çalışması yapmaktan ibaret değil. Eğitime ve sanata yapılan yatırımlar da çok önemli.  GESMEK - Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Eğitimi Kursları senelerdir verdiği hizmetle yıldız gibi parlıyor. GESMEK ailesine katılanlar yepyeni dünyalara ve çevrelere adım atıyorlar. Bana göre GESMEK kurslarını herkese anlatmalı, herkesle paylaşmalı ve her sevdiğimizi mutlaka kurslara katılmaları yönünde teşvik etmeliyiz.
Refik Sıla Güvenç yazdı...

Yeniden normalleşme adımları attığımız bu günlerde GESMEK - Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Eğitimi Kursları da kapılarını yeniden açtı. Kasım ayı sonunda vakalar nedeniyle ara verilen dersler yeniden kursiyerlerle buluştu. Haftanın birçok gününde pek çok farklı saatte kursiyerler istedikleri branşlarda ücretsiz olarak hizmet görüyorlar. GESMEK binasında kurallara sonuna kadar uyulurken her derslikte sosyal mesafe kuraları ve dezenfektanlar yer alıyor.

**

Uzun zaman bunaldığımız günler sonrasında GESMEK - Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Eğitimi Kurslarında kursiyerler istedikleri branşlarda kendilerini yeniden ifade etme şansını yakalıyorlar. Uzman eğitimciler sayesinde bambaşka dünyalara adım atıyorlar. Senelerdir ücretsiz olarak verilen hizmet tamamen Gebze Belediyesinin başarısı. Benim tavsiyem sizler de GESMEK dünyasıyla günün birinde tanışarak bu ailenin bir üyesi olun.

**

Normalleşme adımlarıyla beraber yeniden derslere katılan kursiyerler oldukça memnun olduklarını söylerken zor günlerin ardından GESMEK sayesinde nefes aldıklarını söylüyorlar. Yeni arkadaşlıklar ve yeni bilgilerle birlikte GESMEK dünyası birçok insana iyi geliyor. Birçok farklı branştan istediğini seçebilen kursiyerler kendilerine hangi gün ya da saat uygunsa ona göre derslere katılmakta özgürler. Gebze Belediyesinin senelerdir en önemli hizmeti GESMEK sayesinde kendi iş yerini açanlar bile var.

**

Belediyelerin hizmetleri sadece yol, köprü ve park çalışması yapmaktan ibaret değil. Eğitime ve sanata yapılan yatırımlar da çok önemli.  GESMEK - Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Eğitimi Kursları senelerdir verdiği hizmetle yıldız gibi parlıyor. GESMEK ailesine katılanlar yepyeni dünyalara ve çevrelere adım atıyorlar. Bana göre GESMEK kurslarını herkese anlatmalı, herkesle paylaşmalı ve her sevdiğimizi mutlaka kurslara katılmaları yönünde teşvik etmeliyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.