19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kasa önlerinde tehlike çanları çalıyor!

Gebze 09.03.2021 - 10:00, Güncelleme: 09.03.2021 - 10:00
 

Kasa önlerinde tehlike çanları çalıyor!

Salgın döneminde kapalı alanlar, oldukça risk taşıyor. Marketlerdeki kalabalık bulaşıcılık adına riski arttırırken market çalışanları başta olmak üzere tüm müşteriler risk altında. Marketlerde tüm yoğunluğa rağmen genellikle tek kasa çalışırken bu tablo da uzun bekleyişler ve risk anlamına geliyor.

Marketler neredeyse günün tamamında vatandaşın ilgi odağı haline geliyor. Sokağa çıkma kısıtlamalarında bile vatandaşlar marketlerde yoğunluk yaşatırken ekonomileri adına büyük marketleri tercih ediyorlar. Ancak marketlerdeki kalabalık görüntü salgın adına hiç de hoş değil. Hemen hemen tüm marketlerde tek kasa çalışırken bu da müşterilerin dakikalarca beklemesi, salgına karşı tehdit oluşturması ve riski faktörünü arttırması anlamına geliyor. ÇİFT KASA ÇALIŞSALAR DAHA GÜVENİLİR Kalabalık kasa önleri salgın açısından oldukça tehlike arz ederken marketler eleman azlığı nedeniyle çoğunlukla tek kasiyer çalıştırıyor. Özellikle akşam saatlerindeki kalabalık ödeme yaparken kalabalığın yaşanmasına neden olurken bu da kapalı ortamdaki riski arttırıyor. Kasa önlerindeki bekleyişler koronavirüs açısından bir hayli risk taşırken market çalışanları başta olmak üzere müşteriler adına tehlike arz ediyor. Marketlerdeki tabloyu görenler, “Biraz daha dikkat gerekiyor, market çalışanları başta olmak üzere herkes risk altında, çift kasa çalışsalar daha hızlı ve güvenilir olacak” diyorlar.
Salgın döneminde kapalı alanlar, oldukça risk taşıyor. Marketlerdeki kalabalık bulaşıcılık adına riski arttırırken market çalışanları başta olmak üzere tüm müşteriler risk altında. Marketlerde tüm yoğunluğa rağmen genellikle tek kasa çalışırken bu tablo da uzun bekleyişler ve risk anlamına geliyor.

Marketler neredeyse günün tamamında vatandaşın ilgi odağı haline geliyor. Sokağa çıkma kısıtlamalarında bile vatandaşlar marketlerde yoğunluk yaşatırken ekonomileri adına büyük marketleri tercih ediyorlar. Ancak marketlerdeki kalabalık görüntü salgın adına hiç de hoş değil. Hemen hemen tüm marketlerde tek kasa çalışırken bu da müşterilerin dakikalarca beklemesi, salgına karşı tehdit oluşturması ve riski faktörünü arttırması anlamına geliyor.

ÇİFT KASA ÇALIŞSALAR DAHA GÜVENİLİR

Kalabalık kasa önleri salgın açısından oldukça tehlike arz ederken marketler eleman azlığı nedeniyle çoğunlukla tek kasiyer çalıştırıyor. Özellikle akşam saatlerindeki kalabalık ödeme yaparken kalabalığın yaşanmasına neden olurken bu da kapalı ortamdaki riski arttırıyor. Kasa önlerindeki bekleyişler koronavirüs açısından bir hayli risk taşırken market çalışanları başta olmak üzere müşteriler adına tehlike arz ediyor. Marketlerdeki tabloyu görenler, “Biraz daha dikkat gerekiyor, market çalışanları başta olmak üzere herkes risk altında, çift kasa çalışsalar daha hızlı ve güvenilir olacak” diyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.