19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

2022’de Darıca’da internet sorunu kalmayacak

Siyaset 11.03.2021 - 11:33, Güncelleme: 11.03.2021 - 11:33
 

2022’de Darıca’da internet sorunu kalmayacak

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da yaşanan internet altyapısı probleminin çözüme kavuşacağını söyleyerek, “2021 yılında Darıca’da internet alt yapısı yüzde 70 oranında tamamlanacak. 2022 yılında ise Darıca’da internet alt yapı sorunu kalmamış olacak” dedi.

Darıca’daki en önemli problemlerden biri olan internet altyapısı için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kolları sıvadı. Daha önce SEDAŞ ve TELEKOM yetkilileri ile de Darıca Kaymakamı Yüksel Kara başkanlığında toplantı düzenleyerek sorunlara çözüm getirmek için çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu kez de Türk Telekom İl Müdürü Sayın Metin Ay’ı makamında ağırladı. Başkan Bıyık yılsonunda Darıca’nın internet altyapı probleminin yüzde 70’inin çözüleceğini, 2021 yılında da altyapı probleminin tamamen ortadan kalkacağını dile getirdi. ALTYAPI SORUNU KALMAYACAK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı açıklamada müjdeyi vererek, “Darıca’da internet alt yapı sorununu çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde büyük bir sorun olan internet altyapı problemi nedeniyle Türk Telekom ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Türk Telekom İl Müdürü Sayın Metin Ay’ı makamımızda ağırlayarak alt yapı yatırım planını görüştük. 2021 yılında Darıca’da internet altyapısı yüzde 70 oranında tamamlanacak. 2022 yılında ise Darıca’da internet altyapı sorunu kalmamış olacak. Darıca’mıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da yaşanan internet altyapısı probleminin çözüme kavuşacağını söyleyerek, “2021 yılında Darıca’da internet alt yapısı yüzde 70 oranında tamamlanacak. 2022 yılında ise Darıca’da internet alt yapı sorunu kalmamış olacak” dedi.

Darıca’daki en önemli problemlerden biri olan internet altyapısı için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kolları sıvadı. Daha önce SEDAŞ ve TELEKOM yetkilileri ile de Darıca Kaymakamı Yüksel Kara başkanlığında toplantı düzenleyerek sorunlara çözüm getirmek için çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu kez de Türk Telekom İl Müdürü Sayın Metin Ay’ı makamında ağırladı. Başkan Bıyık yılsonunda Darıca’nın internet altyapı probleminin yüzde 70’inin çözüleceğini, 2021 yılında da altyapı probleminin tamamen ortadan kalkacağını dile getirdi.

ALTYAPI SORUNU KALMAYACAK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptığı açıklamada müjdeyi vererek, “Darıca’da internet alt yapı sorununu çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde büyük bir sorun olan internet altyapı problemi nedeniyle Türk Telekom ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Türk Telekom İl Müdürü Sayın Metin Ay’ı makamımızda ağırlayarak alt yapı yatırım planını görüştük. 2021 yılında Darıca’da internet altyapısı yüzde 70 oranında tamamlanacak. 2022 yılında ise Darıca’da internet altyapı sorunu kalmamış olacak. Darıca’mıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.