Hurşit Güneş’ten ekonomi paketine eleştiri!

Siyaset 13.03.2021 - 11:59, Güncelleme: 13.03.2021 - 11:59
 

Hurşit Güneş’ten ekonomi paketine eleştiri!

Hurşit Güneş’ten ekonomi paketine eleştiri!

CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, hükümetin açıkladığı 23. ekonomi paketinde yer alan “Esnaftan gelir vergisi alınmayacak” sözlerine tepki göstererek, “Kazanmayan, siftah yapmayan esnaftan vergi almamak ona bir yardım değil ki” dedi. CHP’nin Eski Genel Başkanı Kandıralı Hurşit Güneş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hukuk ve ekonomi alanlarında açıkladığı reformlara gönderme yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden 23. ekonomi paketiyle ilgili Güneş, “Saray” ve “Uçak” göndermesi yaparken, esnaftan gelir vergisi alınmayacağıyla ilgili ise “Esnaf gelir vergisinden muaf olacakmış! Esnaf gelir vergisi mi veriyor? Kazanmayan, siftah yapmayan esnaftan vergi almamak ona bir yardım değil ki. Açıklanan pakete göre kamuda taşıt kullanımı sınırlanacakmış. Kamuda en çok arabayı kim kullanıyor? Saray! Pekiyi bu hesaba uçak kullanımı da dahil mi? ” dedi.
Hurşit Güneş’ten ekonomi paketine eleştiri!

CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, hükümetin açıkladığı 23. ekonomi paketinde yer alan “Esnaftan gelir vergisi alınmayacak” sözlerine tepki göstererek, “Kazanmayan, siftah yapmayan esnaftan vergi almamak ona bir yardım değil ki” dedi.

CHP’nin Eski Genel Başkanı Kandıralı Hurşit Güneş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hukuk ve ekonomi alanlarında açıkladığı reformlara gönderme yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden 23. ekonomi paketiyle ilgili Güneş, “Saray” ve “Uçak” göndermesi yaparken, esnaftan gelir vergisi alınmayacağıyla ilgili ise “Esnaf gelir vergisinden muaf olacakmış! Esnaf gelir vergisi mi veriyor? Kazanmayan, siftah yapmayan esnaftan vergi almamak ona bir yardım değil ki. Açıklanan pakete göre kamuda taşıt kullanımı sınırlanacakmış. Kamuda en çok arabayı kim kullanıyor? Saray! Pekiyi bu hesaba uçak kullanımı da dahil mi? ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.