Şanbaz Yıldız’dan ittifaka devam sinyali!

Siyaset 13.03.2021 - 16:49, Güncelleme: 13.03.2021 - 16:49
 

Şanbaz Yıldız’dan ittifaka devam sinyali!

Şanbaz Yıldız’dan ittifaka devam sinyali!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar gününü HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i aynı tweette kutlamasına tepki gösteren İl Başkanı Şanbaz Yıldız, gerçekleştirdiği toplantıda Kılıçdaroğlu’nu örnek göstererek ittifaka devam sinyali verdi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı İzmit İlçe Binası’nda toplanarak “İYİ ekip aynı anda 41 ayrı yerde” programı için bir araya geldi. Toplantıya İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut katıldı. Toplantıda sözü alan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız şu sözleri kaydetti: “Ana gayemiz 41 arkadaşımız 41 bölgede 52 köyümüze 26 ekip arkadaşımızı ayarladık ve bütün mahallelerimizi Kocaeli merkezde bütün her yere aynı anda çalışma ekibi kurduk. İzmit merkezdeki bütün mahallelerde aynı anda çalışacağız. Bu çalışma ekibiyle genel başkanımızın Türkiye genelinde başlatmış olduğu seferberliğe biz de Kocaeli’de ayak uyduruyoruz. Burası Meral Akşener’in memleketi. “ÇALIŞMAYAN ESNAFIN GELİR VERGİSİ Mİ OLUR?” Sözlerini sürdüren Başkan Yıldız, “Vatandaşa rağmen kimse siyaset yapamaz. CHP lideri de esnafa indi ve tüm liderler sokağa inmeye başladı. Sokağa inmeyi unutan Cumhurbaşkanı da inşallah sokağa inmeyi hatırlar. İYİ Parti insanımıza dokunarak yürekten yüreğe bir hareket başlattı. Biz insanımızın derdini biliyoruz, çözümü hayata geçirebilmek için iktidar olmamız lazım. Bu iktidarda en kısa zamanda ben olacağına inanıyorum. Biz bu hareketi en kısa zamanda genişleteceğiz. Ufak tefek eksikler olacak ana herkes gittiği yerde ilçe yöneticilerimiz yardımcı olmak için seferberlikte olacak. Bu millet bizi takdir ediyor. Sandıkta da takdir etmesi için üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Hükümet gelir vergisini affetmiş. El insaf Kahveci, çiçekçi esnaf bir senedir dükkan açmadı. Çalışmayan esnafın gelir vergisi mi olur. Bu ülkede bu yönetim şeklinin değişmesi lazım. Bunu yapacak tek kişi Meral Akşener ve sizlersiniz arkadaşlar. Bizim işimiz yüreklere dokunmak. Biz insanlara genel başkanımızın selamını, bunların raporunu da genel başkanımıza götürüyoruz. Arkadaşlarımız konuştuğu insanları tek tek not alacak biz de genel başkanımıza götüreceğiz. Genel başkanınız iktidar yürüyüşünü başlattı Kocaeli de buna cevap veriyor. Tüm Türkiye çalışıyor ama Kocaeli önderlik ediyor” ifadelerini kullandı.
Şanbaz Yıldız’dan ittifaka devam sinyali!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar gününü HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i aynı tweette kutlamasına tepki gösteren İl Başkanı Şanbaz Yıldız, gerçekleştirdiği toplantıda Kılıçdaroğlu’nu örnek göstererek ittifaka devam sinyali verdi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı İzmit İlçe Binası’nda toplanarak “İYİ ekip aynı anda 41 ayrı yerde” programı için bir araya geldi. Toplantıya İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Filiz Coştur, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut katıldı. Toplantıda sözü alan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız şu sözleri kaydetti: “Ana gayemiz 41 arkadaşımız 41 bölgede 52 köyümüze 26 ekip arkadaşımızı ayarladık ve bütün mahallelerimizi Kocaeli merkezde bütün her yere aynı anda çalışma ekibi kurduk. İzmit merkezdeki bütün mahallelerde aynı anda çalışacağız. Bu çalışma ekibiyle genel başkanımızın Türkiye genelinde başlatmış olduğu seferberliğe biz de Kocaeli’de ayak uyduruyoruz. Burası Meral Akşener’in memleketi.

“ÇALIŞMAYAN ESNAFIN GELİR VERGİSİ Mİ OLUR?”

Sözlerini sürdüren Başkan Yıldız, “Vatandaşa rağmen kimse siyaset yapamaz. CHP lideri de esnafa indi ve tüm liderler sokağa inmeye başladı. Sokağa inmeyi unutan Cumhurbaşkanı da inşallah sokağa inmeyi hatırlar. İYİ Parti insanımıza dokunarak yürekten yüreğe bir hareket başlattı. Biz insanımızın derdini biliyoruz, çözümü hayata geçirebilmek için iktidar olmamız lazım. Bu iktidarda en kısa zamanda ben olacağına inanıyorum. Biz bu hareketi en kısa zamanda genişleteceğiz. Ufak tefek eksikler olacak ana herkes gittiği yerde ilçe yöneticilerimiz yardımcı olmak için seferberlikte olacak. Bu millet bizi takdir ediyor. Sandıkta da takdir etmesi için üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Hükümet gelir vergisini affetmiş. El insaf Kahveci, çiçekçi esnaf bir senedir dükkan açmadı. Çalışmayan esnafın gelir vergisi mi olur. Bu ülkede bu yönetim şeklinin değişmesi lazım. Bunu yapacak tek kişi Meral Akşener ve sizlersiniz arkadaşlar. Bizim işimiz yüreklere dokunmak. Biz insanlara genel başkanımızın selamını, bunların raporunu da genel başkanımıza götürüyoruz. Arkadaşlarımız konuştuğu insanları tek tek not alacak biz de genel başkanımıza götüreceğiz. Genel başkanınız iktidar yürüyüşünü başlattı Kocaeli de buna cevap veriyor. Tüm Türkiye çalışıyor ama Kocaeli önderlik ediyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.