Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gençlerin kongresinde konuştu!

Siyaset 15.03.2021 - 16:53, Güncelleme: 15.03.2021 - 16:53
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gençlerin kongresinde konuştu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları Kongresi'nde konuştu. İşte satır başları... - Ülkemize çağ atlatan hizmetler yaparken kadınlarımızı ve gençlerimizi daima yanımızda bulduk. Sizler, bozgunculara karşı kardeşliğimizin, bölücülere karşı birliğimizin, yıkıcılara karşı inşa ve ihya hareketimizin teminatısınız. "KADİM DAVAMIZI YARINLARA TAŞIYACAKSINIZ" "Ülkemize çağ atlatan hizmetler yaparken kadınlarımızı ve gençlerimizi daima yanımızda bulduk. AK Parti'nin bugünkü temsilcisi olduğu kadim davamızı yarınlara taşıyacak olan siz gençlerimizsiniz.  Sadece geçtiğimiz asrın başından bu yana verdiğimiz mücadelelere baktığımızda gördüğümüz şudur. SİZLER.. Sizler Asım'ın neslisiniz. Yemen'de de Kudüs'te de siz vardınız. Balkanlar'da Çanakkale'de siz vardınız siz... Gaziantep'te Şanlıurfa'da siz vardınız. İstiklal Harbimizde Sakarya'da İzmir'de siz vardınız. Kıbrıs'tan Irak'a ve Suriye'ye kardeşlerimizin imdadına yetiştiğimiz her yerde siz vardınız. Ülkemizi bölmek isteyen PKK'lı alçakların karşısına dikilen Yasin Börü'ler Eren Bülbül'ler sizlerdiniz. 15 Temmuz gecesi meydanı hainlere bırakmayan sizlerdiniz. Çünkü siz Asım'ın nesliydiniz. "GÖZLERİNİ KIRPMADAN ÖLÜME GİDEN KAHRAMANLARDINIZ" Çünkü siz bu toprakları bin yıldır vatan haline getirmek için gözlerini kırpmadan ölümün üzerine giden kahramanlardınız. Sizler oyunda oynaşta olmak yerine ülkemiz ve milletimiz için elini taşın altına koyan Fatih'in torunlarısınız. Sizler bozgunculara karşı kardeşliğimizin, yıkıcılara karşı inşa ve ihya hareketimizin teminatısınız. Sizler aklını, ruhunu ve geleceğini sınır ötesindeki hainlerin emrine veren değil, kendi ülkesi ve milletine hizmet etmeyi temel hedefi gören fazilet abidelerisiniz."  
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları Kongresi'nde konuştu. İşte satır başları...

- Ülkemize çağ atlatan hizmetler yaparken kadınlarımızı ve gençlerimizi daima yanımızda bulduk. Sizler, bozgunculara karşı kardeşliğimizin, bölücülere karşı birliğimizin, yıkıcılara karşı inşa ve ihya hareketimizin teminatısınız.

"KADİM DAVAMIZI YARINLARA TAŞIYACAKSINIZ"

"Ülkemize çağ atlatan hizmetler yaparken kadınlarımızı ve gençlerimizi daima yanımızda bulduk. AK Parti'nin bugünkü temsilcisi olduğu kadim davamızı yarınlara taşıyacak olan siz gençlerimizsiniz.  Sadece geçtiğimiz asrın başından bu yana verdiğimiz mücadelelere baktığımızda gördüğümüz şudur.

SİZLER..

Sizler Asım'ın neslisiniz. Yemen'de de Kudüs'te de siz vardınız. Balkanlar'da Çanakkale'de siz vardınız siz... Gaziantep'te Şanlıurfa'da siz vardınız. İstiklal Harbimizde Sakarya'da İzmir'de siz vardınız. Kıbrıs'tan Irak'a ve Suriye'ye kardeşlerimizin imdadına yetiştiğimiz her yerde siz vardınız. Ülkemizi bölmek isteyen PKK'lı alçakların karşısına dikilen Yasin Börü'ler Eren Bülbül'ler sizlerdiniz. 15 Temmuz gecesi meydanı hainlere bırakmayan sizlerdiniz. Çünkü siz Asım'ın nesliydiniz.

"GÖZLERİNİ KIRPMADAN ÖLÜME GİDEN KAHRAMANLARDINIZ"

Çünkü siz bu toprakları bin yıldır vatan haline getirmek için gözlerini kırpmadan ölümün üzerine giden kahramanlardınız. Sizler oyunda oynaşta olmak yerine ülkemiz ve milletimiz için elini taşın altına koyan Fatih'in torunlarısınız. Sizler bozgunculara karşı kardeşliğimizin, yıkıcılara karşı inşa ve ihya hareketimizin teminatısınız. Sizler aklını, ruhunu ve geleceğini sınır ötesindeki hainlerin emrine veren değil, kendi ülkesi ve milletine hizmet etmeyi temel hedefi gören fazilet abidelerisiniz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ak Partili Kızgın
(15.03.2021 18:09 - #72232)
Eridiniz bittiniz gidin seçime alın boyunuzun ölçüsünü puhahaha
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.