19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca huzurevine kavuşacak

Darıca 17.03.2021 - 18:23, Güncelleme: 17.03.2021 - 18:30
 

Darıca huzurevine kavuşacak

MUZAFFER ALTINTAŞ’IN HAYALİ GERÇEK OLACAK;

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Merhum hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş’ı huzurevi hayalini gerçekleştiriyoruz. Huzurevi için Darıca’da 13 dönümlük arsa tahsisi yapıldı ve 100 yataklı olacak” dedi. Kocaeli Gebze Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin birinci olağan genel kurulu bugün gerçekleştirildi. GTO meclis salonunda gerçekleşen genel kurula Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı. Açılış ile başlayan kurulda ardından divan seçimi yapıldı. Divan başkanı Süleyman Olgun divan üyeleri Mikhat Aydın ve Av. Özgür Kuşçu seçildi. Divan seçiminden sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. 13 DÖNÜMDE 100 ODALI HUZUREVİ Divan seçiminin ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuşma yaptı. Kaymakam Güler yaptığı konuşmada, “Bugün bir hayali gerçekleştirmek için buradayız. Huzurevine uygun yer bulmak için çaba gösterdik. Gebze’de uygun bir yer bulamadık. Sayın valilerimiz Darıca’da bir yer buldu. Bulunan bu yerde karar kıldık. 13 dönümlük alanı verimli kullanırız. 100 odalı bir huzurevi çalışması başlatacağız. Bu sene içerisinde huzurevinin temelini atacağız. Bu müesseseler hayırlı müesseseler. En iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Niyet edenlere Allah razı olsun diyoruz” dedi. MUZAFFER AMCA'NIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BURADAYIZ Kaymakam Mustafa Güler’in ardından Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konuştu. Başkan Çiler yaptığı konuşmada, “Merhum Muzaffer amcanın hayalini gerçekleştirmek için buradayız. Bu bölgeye huzur evi için yola çıktık. Huzurevi yapılacak diye beklerken yapılmayacak denildi. Merhum Muzaffer amca bir gün beni aradı ve huzurevi yapalım dedi. Eski valimiz Sayın Hüseyin Aksoy gerekli desteği verildi. Yeni valimiz Sayın Seddar Yavuz hemen işe el attı.  YER TAHSİSİ YAPILDI Başta eski valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a, şimdiki valimiz Sayın Seddar Yavuz’a, Kaymakamımıza, Darıca Kaymakamımıza, Gebze Belediye Başkanımıza, Darıca Belediye Başkanına ve Altıntaşa ailesine teşekkür ediyorum. Merhum Muzaffer amcanın tek amacı ölmeden huzurevinin yapılmasını istiyordu. Ardından oğulları geldi ve bu projeyi yapmak istediklerini belirttiler. Arsa konusunda kaymakamımızın göstermiş olduğu çabanın yeri ayrı. Her kesimden istediğimiz desteği aldık. 70-100 yatak arası bir yaşam merkezi olacak. 11 bin 665 metrekare yer tahsisi yapıldı” şeklinde konuştu.
MUZAFFER ALTINTAŞ’IN HAYALİ GERÇEK OLACAK;

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Merhum hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş’ı huzurevi hayalini gerçekleştiriyoruz. Huzurevi için Darıca’da 13 dönümlük arsa tahsisi yapıldı ve 100 yataklı olacak” dedi.

Kocaeli Gebze Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin birinci olağan genel kurulu bugün gerçekleştirildi. GTO meclis salonunda gerçekleşen genel kurula Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, GTO Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı. Açılış ile başlayan kurulda ardından divan seçimi yapıldı. Divan başkanı Süleyman Olgun divan üyeleri Mikhat Aydın ve Av. Özgür Kuşçu seçildi. Divan seçiminden sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

13 DÖNÜMDE 100 ODALI HUZUREVİ

Divan seçiminin ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuşma yaptı. Kaymakam Güler yaptığı konuşmada, “Bugün bir hayali gerçekleştirmek için buradayız. Huzurevine uygun yer bulmak için çaba gösterdik. Gebze’de uygun bir yer bulamadık. Sayın valilerimiz Darıca’da bir yer buldu. Bulunan bu yerde karar kıldık. 13 dönümlük alanı verimli kullanırız. 100 odalı bir huzurevi çalışması başlatacağız. Bu sene içerisinde huzurevinin temelini atacağız. Bu müesseseler hayırlı müesseseler. En iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Niyet edenlere Allah razı olsun diyoruz” dedi.

MUZAFFER AMCA'NIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BURADAYIZ

Kaymakam Mustafa Güler’in ardından Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konuştu. Başkan Çiler yaptığı konuşmada, “Merhum Muzaffer amcanın hayalini gerçekleştirmek için buradayız. Bu bölgeye huzur evi için yola çıktık. Huzurevi yapılacak diye beklerken yapılmayacak denildi. Merhum Muzaffer amca bir gün beni aradı ve huzurevi yapalım dedi. Eski valimiz Sayın Hüseyin Aksoy gerekli desteği verildi. Yeni valimiz Sayın Seddar Yavuz hemen işe el attı. 

YER TAHSİSİ YAPILDI

Başta eski valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a, şimdiki valimiz Sayın Seddar Yavuz’a, Kaymakamımıza, Darıca Kaymakamımıza, Gebze Belediye Başkanımıza, Darıca Belediye Başkanına ve Altıntaşa ailesine teşekkür ediyorum. Merhum Muzaffer amcanın tek amacı ölmeden huzurevinin yapılmasını istiyordu. Ardından oğulları geldi ve bu projeyi yapmak istediklerini belirttiler. Arsa konusunda kaymakamımızın göstermiş olduğu çabanın yeri ayrı. Her kesimden istediğimiz desteği aldık. 70-100 yatak arası bir yaşam merkezi olacak. 11 bin 665 metrekare yer tahsisi yapıldı” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Öz Darıcalı
(18.03.2021 09:27 - #72236)
Nail enişte Gebze yi il yap bizi Kocaeli'nden kurtar
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.