Kaymakam Güler, şehit ailelerine gitti!

Gebze 19.03.2021 - 15:37, Güncelleme: 19.03.2021 - 15:37
 

Kaymakam Güler, şehit ailelerine gitti!

Kaymakam Güler, şehit ailelerine gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106. Yıl dönümü münasebetiyle vatanı ve istiklali için canını ve kanını feda etmekten çekinmeyen ve bu uğurda can veren kahraman şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. Kaymakam Güler, Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir ile birlikte ilk olarak 1995 yılında Bingöl’ün Genç İlçesinde çıkan çatışma sonucu şehit olan şehit er İdris Hınık’ın, 2016 yılında çatışma sonucunda şehit olan köy koruyucusu Adem Demir’in, 2005 yılında Şırnak’ta şehit olan er Soner Tomak’ın, 2014 yılında Gaziantep’te şehit olan er Gökhan Dağbay’ın ve 1996 yılında Diyarbakır’da şehit olan Piyade er Nevzat Akgün’ün ailelerini ziyaret etti. “BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ” Şehitlerimizin mübarek kanlarıyla sulanmış vatan toprağı kadar, onların kıymetli ailelerinin de birer emanet olduğunu sık sık tekrarlayan Kaymakam Güler, “Bugün bu topraklar üzerinde huzur içerisinde ve özgürce hayatımızı sürdürüyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bu toprakları bize vatan yapan o günden bugüne kadar Bayrağımızın bekası ve Ülkemizin huzuru için canlarını siper eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.” dedi. “DEVLETİMİZ HER ZAMAN YANINIZDA” Şehit aileleri ile sohbet eden Kaymakam Güler, ailelerin sorun ve taleplerini dinleyerek şehit ailelerimiz ve gazilerimizin sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için her türlü gayreti gösterdiklerini, göstereceklerini belirterek “Devletimizin imkânları kendilerinin hizmetindedir. Herhangi bir sorun veya sıkıntınız da biz her zaman yanınızda olacağız. Kapılarımız sizlere her zaman açık olacak” dedi. Kaymakam Güler şehit aile ziyaretlerinin tüm kurum amirlerince düzenli olarak da gerçekleştirildiğini ve bu ziyaretlerin bir vefa borcu olduğunu belirterek şehit aile yakınlarına hediyeler takdim etti.
Kaymakam Güler, şehit ailelerine gitti!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106. Yıl dönümü münasebetiyle vatanı ve istiklali için canını ve kanını feda etmekten çekinmeyen ve bu uğurda can veren kahraman şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. Kaymakam Güler, Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir ile birlikte ilk olarak 1995 yılında Bingöl’ün Genç İlçesinde çıkan çatışma sonucu şehit olan şehit er İdris Hınık’ın, 2016 yılında çatışma sonucunda şehit olan köy koruyucusu Adem Demir’in, 2005 yılında Şırnak’ta şehit olan er Soner Tomak’ın, 2014 yılında Gaziantep’te şehit olan er Gökhan Dağbay’ın ve 1996 yılında Diyarbakır’da şehit olan Piyade er Nevzat Akgün’ün ailelerini ziyaret etti.

“BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ”

Şehitlerimizin mübarek kanlarıyla sulanmış vatan toprağı kadar, onların kıymetli ailelerinin de birer emanet olduğunu sık sık tekrarlayan Kaymakam Güler, “Bugün bu topraklar üzerinde huzur içerisinde ve özgürce hayatımızı sürdürüyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bu toprakları bize vatan yapan o günden bugüne kadar Bayrağımızın bekası ve Ülkemizin huzuru için canlarını siper eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.” dedi.

“DEVLETİMİZ HER ZAMAN YANINIZDA”

Şehit aileleri ile sohbet eden Kaymakam Güler, ailelerin sorun ve taleplerini dinleyerek şehit ailelerimiz ve gazilerimizin sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için her türlü gayreti gösterdiklerini, göstereceklerini belirterek “Devletimizin imkânları kendilerinin hizmetindedir. Herhangi bir sorun veya sıkıntınız da biz her zaman yanınızda olacağız. Kapılarımız sizlere her zaman açık olacak” dedi. Kaymakam Güler şehit aile ziyaretlerinin tüm kurum amirlerince düzenli olarak da gerçekleştirildiğini ve bu ziyaretlerin bir vefa borcu olduğunu belirterek şehit aile yakınlarına hediyeler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.