Park bahçeler ekipleri takdir topladı

Gebze 20.03.2021 - 12:24, Güncelleme: 20.03.2021 - 12:24
 

Park bahçeler ekipleri takdir topladı

Park bahçeler ekipleri takdir topladı

Gebze Belediyesi ekipleri ilkbahar ile ağaçların gençleştirme budamasını yaparken kuş yuvasına rastladı. Kuşları rahatsız etmek istemeyen ekipleri ağacı kuşlara göre budadı. Gebze Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle birlikte başlatılan çalışmalar ile ağaçların gençleştirme budaması yapılarak yaz aylarına hazırlanması sağlanıyor. Budama ekipleri ayrıca ağaçların yol güvenliğini tehdit ettiğine dair çok fazla şikayet aldıklarını ifade ederek, hem yol ve yaya güvenliğini sağlamak hem de ağaçların gençleştirilmesi amacı ile ağaçlarda budama yaptıklarını dile getirdi. MAHALLELİNİN TAKDİRİNİ KAZANDILAR Belediye ekipleri budama sırasında ağaca yuva yapan kuşlarla karşılaştı. Kuşların yuvasına saygı göstererek yuvayı bozmayan belediye ekipleri mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Mahalle sakinleri, “Gebze Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne anlamlı hizmeti için teşekkür ederiz. Baharın gelmesiyle caddelerdeki ağaçları budama yapıldı ama mahallemizde ağaca yuva yapan kuşların yuvasına dokunmadılar. Kendilerini duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ederiz” dedi. Budama faaliyetleri boyunca yol ve yaya güvenliğine dikkat eden ekipler, budama yapılan alanlarda uyarıcı levha ve işaretler ile yayaların ve araçların trafik güvenliğini de sağladı.
Park bahçeler ekipleri takdir topladı

Gebze Belediyesi ekipleri ilkbahar ile ağaçların gençleştirme budamasını yaparken kuş yuvasına rastladı. Kuşları rahatsız etmek istemeyen ekipleri ağacı kuşlara göre budadı. Gebze Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle birlikte başlatılan çalışmalar ile ağaçların gençleştirme budaması yapılarak yaz aylarına hazırlanması sağlanıyor. Budama ekipleri ayrıca ağaçların yol güvenliğini tehdit ettiğine dair çok fazla şikayet aldıklarını ifade ederek, hem yol ve yaya güvenliğini sağlamak hem de ağaçların gençleştirilmesi amacı ile ağaçlarda budama yaptıklarını dile getirdi.

MAHALLELİNİN TAKDİRİNİ KAZANDILAR

Belediye ekipleri budama sırasında ağaca yuva yapan kuşlarla karşılaştı. Kuşların yuvasına saygı göstererek yuvayı bozmayan belediye ekipleri mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Mahalle sakinleri, “Gebze Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne anlamlı hizmeti için teşekkür ederiz. Baharın gelmesiyle caddelerdeki ağaçları budama yapıldı ama mahallemizde ağaca yuva yapan kuşların yuvasına dokunmadılar. Kendilerini duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ederiz” dedi. Budama faaliyetleri boyunca yol ve yaya güvenliğine dikkat eden ekipler, budama yapılan alanlarda uyarıcı levha ve işaretler ile yayaların ve araçların trafik güvenliğini de sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.