Ellibeş’ten Kaya ve Yıldırım’a plaket!

Siyaset 21.03.2021 - 15:50, Güncelleme: 21.03.2021 - 15:50
 

Ellibeş’ten Kaya ve Yıldırım’a plaket!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette önceki dönem il yönetimindeki görevlerinden ötürü plaket veren Ellibeş, çalışmalarından dolayı başkanlara teşekkür etti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette önceki dönem il yönetimindeki görevlerinden ötürü başkanlara teşekkür eden Başkan Ellibeş, Gebze ve Dilovası İlçe Başkanlarına başarılar dileyerek plaket takdim etti. Ziyarette konuşan Başkan Ellibeş, “AK Parti ailesinin her ferdi bizler için önem taşıyor. Mevcut ilçe başkanlarımız il yönetiminde oldukça başarılı performans sergileyerek bizleri gururlandırdılar. Şimdi de ilçede hem teşkilatlarla hem de belediye başkanları ile koordineli olarak çalışarak ilçelerine hizmet ediyorlar. Bizler de bugün kendilerine çalışmalarından ötürü geç kalınmış bir teşekkürümüzü ederek mevcut başkanlıklarında yaptıkları ve yapacakları çalışmalarında başarılar diledik.” “KOCAELİ’YE VERİLEN ÖNEMİ YATIRIMLARLA GÖSTERDİK” Sözlerini sürdüren Başkan Ellibeş, “Kocaeli teşkilatları olarak her platformda hükümetimizin Kocaeli’ye gösterdiği önemi şehrimize yapılan yatırımlarla göstermek için elimizden gayreti gösterdik. Kocaeli halkının daha ferah bir kentte yaşaması için yapılan yatırımların şehrimize güzellik katması noktasında teşkilatlar olarak öncü olduk. Bu kapsamda da gerek İlçe başkanlarımız, gerekse de milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız şehre hizmet etme noktasında insanüstü gayret gösterdi. Kocaeli teşkilatları olarak hem vatandaşlarımıza hem de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a mahcup olmamak adına gece gündüz demeden AK Kadrolar olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi. PLAKET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER Başkan Ellibeş ile bir araya gelen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’da ziyaretlerinden ötürü Başkan Ellibeş’e teşekkür ederek “Kıymetli başkanımıza teşekkür ederiz, bizleri onore etti. Bizler kendilerine teşekkür ediyoruz, hem ziyareti hem de plaketi için. Hepimiz bu yolda yürümeye ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok, devletimiz ve milletimiz için çalışacağız” ifadesini kullandılar.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette önceki dönem il yönetimindeki görevlerinden ötürü plaket veren Ellibeş, çalışmalarından dolayı başkanlara teşekkür etti.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette önceki dönem il yönetimindeki görevlerinden ötürü başkanlara teşekkür eden Başkan Ellibeş, Gebze ve Dilovası İlçe Başkanlarına başarılar dileyerek plaket takdim etti. Ziyarette konuşan Başkan Ellibeş, “AK Parti ailesinin her ferdi bizler için önem taşıyor. Mevcut ilçe başkanlarımız il yönetiminde oldukça başarılı performans sergileyerek bizleri gururlandırdılar. Şimdi de ilçede hem teşkilatlarla hem de belediye başkanları ile koordineli olarak çalışarak ilçelerine hizmet ediyorlar. Bizler de bugün kendilerine çalışmalarından ötürü geç kalınmış bir teşekkürümüzü ederek mevcut başkanlıklarında yaptıkları ve yapacakları çalışmalarında başarılar diledik.”

“KOCAELİ’YE VERİLEN ÖNEMİ YATIRIMLARLA GÖSTERDİK”

Sözlerini sürdüren Başkan Ellibeş, “Kocaeli teşkilatları olarak her platformda hükümetimizin Kocaeli’ye gösterdiği önemi şehrimize yapılan yatırımlarla göstermek için elimizden gayreti gösterdik. Kocaeli halkının daha ferah bir kentte yaşaması için yapılan yatırımların şehrimize güzellik katması noktasında teşkilatlar olarak öncü olduk. Bu kapsamda da gerek İlçe başkanlarımız, gerekse de milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız şehre hizmet etme noktasında insanüstü gayret gösterdi. Kocaeli teşkilatları olarak hem vatandaşlarımıza hem de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a mahcup olmamak adına gece gündüz demeden AK Kadrolar olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PLAKET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Ellibeş ile bir araya gelen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’da ziyaretlerinden ötürü Başkan Ellibeş’e teşekkür ederek “Kıymetli başkanımıza teşekkür ederiz, bizleri onore etti. Bizler kendilerine teşekkür ediyoruz, hem ziyareti hem de plaketi için. Hepimiz bu yolda yürümeye ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok, devletimiz ve milletimiz için çalışacağız” ifadesini kullandılar.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.