“Yine doların yükselişini engelleyemediler”

Siyaset 22.03.2021 - 11:44, Güncelleme: 22.03.2021 - 11:44
 

“Yine doların yükselişini engelleyemediler”

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız Türk Lirasındaki değer kaybını, “Ülke gündemini değiştirerek halkın ekonomik sıkıntılarını unutturmaya çalışanlar, yine doların yükselişini engelleyemediler” sözleri ile eleştirdi.

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınması, Türk Lirası’nın güne yüzde 17 değer kaybıyla başlamasına neden oldu. Haftayı 7.20 seviyesinde kapatan dolar–TL kuru, pazartesi gününün ilk dakikalarında uluslararası piyasalarda 8.40 seviyesini aştı. Sabah saatlerinde ise 8 ile 8.10 bandında işlem gören kur daha sonra 7.90 seviyesine çekildi. Borsada açılışın ardından satışlar hızlanırken, işlemler geçici olarak durduruldu. ALGI YÖNETMEYİN, DEVLETİ YÖNETİN İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız Türk Lirasındaki değer kaybını sert sözlerle eleştirdi. Yıldız, “Bir günde Türk lirası yüzde15 değer kaybetti. Bu ülkeye kaybettirenin tek adamın aldığı kararlar olduğuna bir kez daha tanıklık ediyoruz. 20 ayda 3 başkanı azleden Sayın Erdoğan, beceriksizliğin faturasını millete ödetiyor! Ülke gündemini değiştirerek halkın ekonomik sıkıntılarını unutturmaya çalışanlar, yine doların yükselişini engelleyemediler! Algı yönetmeyin, devleti yönetin” açıklamasında bulundu.
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız Türk Lirasındaki değer kaybını, “Ülke gündemini değiştirerek halkın ekonomik sıkıntılarını unutturmaya çalışanlar, yine doların yükselişini engelleyemediler” sözleri ile eleştirdi.

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınması, Türk Lirası’nın güne yüzde 17 değer kaybıyla başlamasına neden oldu. Haftayı 7.20 seviyesinde kapatan dolar–TL kuru, pazartesi gününün ilk dakikalarında uluslararası piyasalarda 8.40 seviyesini aştı. Sabah saatlerinde ise 8 ile 8.10 bandında işlem gören kur daha sonra 7.90 seviyesine çekildi. Borsada açılışın ardından satışlar hızlanırken, işlemler geçici olarak durduruldu.

ALGI YÖNETMEYİN, DEVLETİ YÖNETİN
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız Türk Lirasındaki değer kaybını sert sözlerle eleştirdi. Yıldız, “Bir günde Türk lirası yüzde15 değer kaybetti. Bu ülkeye kaybettirenin tek adamın aldığı kararlar olduğuna bir kez daha tanıklık ediyoruz. 20 ayda 3 başkanı azleden Sayın Erdoğan, beceriksizliğin faturasını millete ödetiyor! Ülke gündemini değiştirerek halkın ekonomik sıkıntılarını unutturmaya çalışanlar, yine doların yükselişini engelleyemediler! Algı yönetmeyin, devleti yönetin” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.