Yakup Törk’ün amca acısı

Darıca 22.03.2021 - 13:39, Güncelleme: 22.03.2021 - 13:39
 

Yakup Törk’ün amca acısı

Yakup Törk’ün amca acısı

Darıca CHP Belediye Başkan adayı Yakup Törk’ün amcası Kasım Törk geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat etti. Kars’ın Digor ilçesi Türkmeşen Köyü eski Dernek Başkanı olan Yusuf Törk’ün abisi, Yakup Törk’ün amcası olan Kasım Törk, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Törk’ün cenazesi bugün (22 Mart Pazartesi) saat 14.00'de kılınacak cenaze namazına müteakip Darıca Nenehatun Mezarlığı’nda defnedilecek. Acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden veren Yakup Törk, “Ani kalp krizi nedeniyle kaybettiğimiz Çok sevdiğim mücadele adamı, emeğiyle hayatını kazanan Aile büyüğümüz Kıymetli Amcamın cenazesi; saat 14.00 de Darıca Nenehatun Mezarlıklar müdürlüğünde kılınacak cenaze namazı ile Nenehatun mezarlığına defin edilecektir” dedi.    
Yakup Törk’ün amca acısı

Darıca CHP Belediye Başkan adayı Yakup Törk’ün amcası Kasım Törk geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat etti.

Kars’ın Digor ilçesi Türkmeşen Köyü eski Dernek Başkanı olan Yusuf Törk’ün abisi, Yakup Törk’ün amcası olan Kasım Törk, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Törk’ün cenazesi bugün (22 Mart Pazartesi) saat 14.00'de kılınacak cenaze namazına müteakip Darıca Nenehatun Mezarlığı’nda defnedilecek. Acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden veren Yakup Törk, “Ani kalp krizi nedeniyle kaybettiğimiz Çok sevdiğim mücadele adamı, emeğiyle hayatını kazanan Aile büyüğümüz Kıymetli Amcamın cenazesi; saat 14.00 de Darıca Nenehatun Mezarlıklar müdürlüğünde kılınacak cenaze namazı ile Nenehatun mezarlığına defin edilecektir” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.