Migros Gebze Dağıtım Merkezi’ne belge

Gebze 23.03.2021 - 11:45, Güncelleme: 23.03.2021 - 11:45
 

Migros Gebze Dağıtım Merkezi’ne belge

Migros, küresel salgınla mücadele kapsamında TSE tarafından belirlenen tüm kriterleri başarıyla tamamlayarak 40. belgesini Gebze Dağıtım Merkezi Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi ile şirket bünyesine kazandırdı.

Migros; pek çok alanda aldığı, kaliteye, çevreye, sağlığa ve güvenliğe verdiği önemi tescil eden sertifikalarıyla sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. Migros’tan yapılan açıklamaya göre, şirket, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışını, birçoğu sektörde ilk olan kalite belgeleriyle tescil ettiriyor. Gıda güvenliğinden müşteri memnuniyetine, iş sağlığı ve güvenliğinden yeşil ofis çalışmalarına, iyi tarım uygulamalarından çevre yönetimine kadar birçok farklı alandaki çalışmalarıyla sektörün en çok kalite yönetim belgesine sahip şirketi konumunda olan Migros’un toplam sertifika sayısı 40’a ulaştı. 40. BELGE GEBZE’YE Migros ayrıca, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında üretim tesisleri, seçilmiş dağıtım merkezleri, satış mağazaları, ofisleri ve alışveriş merkezlerinde gerçekleştirdiği çalışmalar ve uygulamalarla TSE Kovid-19 Güvenli Hizmet/Üretim Belgesi de alarak sektöründe bir ilke daha imza attı. Şirket, küresel salgınla mücadele kapsamında TSE tarafından belirlenen tüm kriterleri başarıyla tamamlayarak 40. belgesini Gebze Dağıtım Merkezi Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi ile şirket bünyesine kazandırdı. Gerçekleştirilen denetimleri başarıyla tamamlayan Migros, geleceğin perakendesine bugünden hazır olduğunu bir kez daha gösterdi.
Migros, küresel salgınla mücadele kapsamında TSE tarafından belirlenen tüm kriterleri başarıyla tamamlayarak 40. belgesini Gebze Dağıtım Merkezi Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi ile şirket bünyesine kazandırdı.

Migros; pek çok alanda aldığı, kaliteye, çevreye, sağlığa ve güvenliğe verdiği önemi tescil eden sertifikalarıyla sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. Migros’tan yapılan açıklamaya göre, şirket, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışını, birçoğu sektörde ilk olan kalite belgeleriyle tescil ettiriyor. Gıda güvenliğinden müşteri memnuniyetine, iş sağlığı ve güvenliğinden yeşil ofis çalışmalarına, iyi tarım uygulamalarından çevre yönetimine kadar birçok farklı alandaki çalışmalarıyla sektörün en çok kalite yönetim belgesine sahip şirketi konumunda olan Migros’un toplam sertifika sayısı 40’a ulaştı.


40. BELGE GEBZE’YE
Migros ayrıca, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında üretim tesisleri, seçilmiş dağıtım merkezleri, satış mağazaları, ofisleri ve alışveriş merkezlerinde gerçekleştirdiği çalışmalar ve uygulamalarla TSE Kovid-19 Güvenli Hizmet/Üretim Belgesi de alarak sektöründe bir ilke daha imza attı. Şirket, küresel salgınla mücadele kapsamında TSE tarafından belirlenen tüm kriterleri başarıyla tamamlayarak 40. belgesini Gebze Dağıtım Merkezi Kovid-19 Güvenli Hizmet Belgesi ile şirket bünyesine kazandırdı. Gerçekleştirilen denetimleri başarıyla tamamlayan Migros, geleceğin perakendesine bugünden hazır olduğunu bir kez daha gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.