19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’den işçilere destek

Siyaset 23.03.2021 - 17:31, Güncelleme: 23.03.2021 - 17:31
 

CHP’den işçilere destek

CHP’den işçilere destek

CHP Darıca ve Çayırova İlçe Başkanlıkları hak arayışında bulunan CPS işçilerini ziyaret ederek destekte bulundu. Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “30 günü aşkın zamandır hak arama mücadelesi veren Taysad Organize Sanayi bölgesinde kurulu CPS PRES isimli firma çalışanlarına Çayırova İlçe başkanımız Cihan Soyluçiçek ve Çayırova İlçe yöneticilerimiz ile birlikte ziyarette bulunduk. Nerdeyse hemen her gün hak arama mücadelesi veren işçilerin eylemlerine şahit oluyoruz, Bölgemizde yaklaşık 16 adet organize sanayi bölgesinin kurulu olması ve maalesef yaratılan sömürünün her geçen gün daha da derinleşmesi nedeniyle eylemler artıyor. Umarız bu zor zamanlarda işçi kardeşlerimiz daha fazla mağdur edilmez ve bir an önce firma sahipleri gereken adımları atarlar” dedi.
CHP’den işçilere destek

CHP Darıca ve Çayırova İlçe Başkanlıkları hak arayışında bulunan CPS işçilerini ziyaret ederek destekte bulundu.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “30 günü aşkın zamandır hak arama mücadelesi veren Taysad Organize Sanayi bölgesinde kurulu CPS PRES isimli firma çalışanlarına Çayırova İlçe başkanımız Cihan Soyluçiçek ve Çayırova İlçe yöneticilerimiz ile birlikte ziyarette bulunduk. Nerdeyse hemen her gün hak arama mücadelesi veren işçilerin eylemlerine şahit oluyoruz, Bölgemizde yaklaşık 16 adet organize sanayi bölgesinin kurulu olması ve maalesef yaratılan sömürünün her geçen gün daha da derinleşmesi nedeniyle eylemler artıyor. Umarız bu zor zamanlarda işçi kardeşlerimiz daha fazla mağdur edilmez ve bir an önce firma sahipleri gereken adımları atarlar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.