Sakaryalı avukatlar duruşmalara girmedi

Gebze 24.03.2021 - 09:30, Güncelleme: 24.03.2021 - 10:21
 

Sakaryalı avukatlar duruşmalara girmedi

Sakaryalı avukatlar duruşmalara girmedi

Gebze’de icra için gittiği evde tabancayla öldürülen meslektaşlarına destek olmak için ülkenin birçok yerinde eylem yapan avukatlara Sakaryalı meslektaşlarından da destek geldi. Avukatlar dün duruşmalara girmediler.  Sakaryalı avukatlar, son günlerde meslektaşlarına yönelik saldırıların arttığını belirterek, bu duruma dikkat çekmek amacıyla 23 Mart salı günü duruşmalara katılmama eylemi gerçekleştirdi. Gebze’de icraya gittiği evde silahlı saldırıya uğrayan ve yaşamını yitiren meslektaşları için ülkenin birçok yerinde eylem yapmıştı. DURUŞMAYA GİRMEDİLER Sakaryalı avukatlar, meslektaşlarının görev yaptıkları mahallerde güven ortamında çalışma olanaklarının tükendiğini dile getirdi. Avukatlar yaptıkları açıklamada, “Yargının kurucu unsuru olan savunma makamına dönük saldırıların artarak devam etmesi ve yaşam hakkımızı ihlal etmesi nedeniyle, yetkililerin bu hususa ilişkin gerekli tedbirleri alması amacıyla örgütsel ve demokratik tepkimizi göstermek için bir günlük duruşmalara girmeme yönünde eylem kararı alındı. Duruşmalara girmedik” ifadelerine yer verdi.
Sakaryalı avukatlar duruşmalara girmedi

Gebze’de icra için gittiği evde tabancayla öldürülen meslektaşlarına destek olmak için ülkenin birçok yerinde eylem yapan avukatlara Sakaryalı meslektaşlarından da destek geldi. Avukatlar dün duruşmalara girmediler. 
Sakaryalı avukatlar, son günlerde meslektaşlarına yönelik saldırıların arttığını belirterek, bu duruma dikkat çekmek amacıyla 23 Mart salı günü duruşmalara katılmama eylemi gerçekleştirdi. Gebze’de icraya gittiği evde silahlı saldırıya uğrayan ve yaşamını yitiren meslektaşları için ülkenin birçok yerinde eylem yapmıştı.
DURUŞMAYA GİRMEDİLER
Sakaryalı avukatlar, meslektaşlarının görev yaptıkları mahallerde güven ortamında çalışma olanaklarının tükendiğini dile getirdi. Avukatlar yaptıkları açıklamada, “Yargının kurucu unsuru olan savunma makamına dönük saldırıların artarak devam etmesi ve yaşam hakkımızı ihlal etmesi nedeniyle, yetkililerin bu hususa ilişkin gerekli tedbirleri alması amacıyla örgütsel ve demokratik tepkimizi göstermek için bir günlük duruşmalara girmeme yönünde eylem kararı alındı. Duruşmalara girmedik” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.