Mehmet Saraç’tan AK Parti’ye çağrı

Siyaset 24.03.2021 - 12:13, Güncelleme: 24.03.2021 - 12:13
 

Mehmet Saraç’tan AK Parti’ye çağrı

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, AK Parti’ye kutuplaştırıcı dilinden uzaklaştırması için çağrıda bulundu.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Türkiye’nin son yıllarda birçok duyguyu aynı anda yaşadığını söyleyerek sebebinin AK Parti olduğunu söyledi. Devalı Saraç, bütün duygularının aynı anda yaşanmasının sadece savaşlarda mümkün olduğunu söyleyerek, AK Parti’ye çağrıda bulundu.  AK PARTİ’NİN KUTUPLAŞTIRICI SİYASETİ Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “İnsandaki temel duyulardan; mutluluk, üzüntü, öfke, korku, şaşkınlık ve tiksinme aynı anda sadece savaşlar da yaşanabilir. Son yıllarda AK Parti’nin kutuplaştırıcı siyaseti yüzünden toplumumuz bu duyguların tamamını aynı anda yaşamıştır. Ülkemiz bu siyaset tarzından ve kutuplaştırıcı dilden bir an önce kurtulmalıdır” ifadelerine yer verdi.
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, AK Parti’ye kutuplaştırıcı dilinden uzaklaştırması için çağrıda bulundu.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Türkiye’nin son yıllarda birçok duyguyu aynı anda yaşadığını söyleyerek sebebinin AK Parti olduğunu söyledi. Devalı Saraç, bütün duygularının aynı anda yaşanmasının sadece savaşlarda mümkün olduğunu söyleyerek, AK Parti’ye çağrıda bulundu. 


AK PARTİ’NİN KUTUPLAŞTIRICI SİYASETİ
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “İnsandaki temel duyulardan; mutluluk, üzüntü, öfke, korku, şaşkınlık ve tiksinme aynı anda sadece savaşlar da yaşanabilir. Son yıllarda AK Parti’nin kutuplaştırıcı siyaseti yüzünden toplumumuz bu duyguların tamamını aynı anda yaşamıştır. Ülkemiz bu siyaset tarzından ve kutuplaştırıcı dilden bir an önce kurtulmalıdır” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.