19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Sağlığımızla oynuyorlar”

Siyaset 24.03.2021 - 16:46, Güncelleme: 24.03.2021 - 17:16
 

“Sağlığımızla oynuyorlar”

İYİ PARTİ KOCAELİ’DEN AK PARTİ KONGRESİ TEPKİSİ

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti 7. Olağan Kongresi’ne katılımın yüksek olduğunu açıklayarak, yapılan kongre ile sağlık çalışanlarına saygı olmadığını dile getirdi. AK Parti 7. Olağan Kongresi bugün, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Partililer, kongreye 81 ilden yüzlerce otobüsler ile katıldı. Artan vefat ve vaka sayılarının olduğu bu günlerde ağzına kadar dolu salonlarda kongre yapılmasının doğru bulunmadığını dile getiren İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız bir açıklama yaptı. NE ESNAF NE ÖĞRENCİLER UMURLARINDA DEĞİL İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, sosyal medya hesabında kongrenin kalabalık olduğu görüntüleri paylaşarak şu açıklamada bulundu: “Maske yok, Mesafe yok! Salonlar, otobüsler lebalep dolu! Vaka ve vefat sayılarının tekrar artışa geçtiği Korona virüsle mücadele ettiğimiz pandemi süreci var. Hatırlatalım! Salgınla mücadelede gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza saygı yok! Açlığa mahkum edilen esnafımız, eğitimden mahrum kalan milyonlarca öğrencilerimiz ise umurlarında değil! 19 yılda ülkemizi getirdikleri hal yetmiyormuş gibi bir de sağlığımız ile oynuyorlar.”
İYİ PARTİ KOCAELİ’DEN AK PARTİ KONGRESİ TEPKİSİ

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti 7. Olağan Kongresi’ne katılımın yüksek olduğunu açıklayarak, yapılan kongre ile sağlık çalışanlarına saygı olmadığını dile getirdi.

AK Parti 7. Olağan Kongresi bugün, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Partililer, kongreye 81 ilden yüzlerce otobüsler ile katıldı. Artan vefat ve vaka sayılarının olduğu bu günlerde ağzına kadar dolu salonlarda kongre yapılmasının doğru bulunmadığını dile getiren İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız bir açıklama yaptı.

NE ESNAF NE ÖĞRENCİLER UMURLARINDA DEĞİL

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, sosyal medya hesabında kongrenin kalabalık olduğu görüntüleri paylaşarak şu açıklamada bulundu: “Maske yok, Mesafe yok! Salonlar, otobüsler lebalep dolu! Vaka ve vefat sayılarının tekrar artışa geçtiği Korona virüsle mücadele ettiğimiz pandemi süreci var. Hatırlatalım! Salgınla mücadelede gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza saygı yok! Açlığa mahkum edilen esnafımız, eğitimden mahrum kalan milyonlarca öğrencilerimiz ise umurlarında değil! 19 yılda ülkemizi getirdikleri hal yetmiyormuş gibi bir de sağlığımız ile oynuyorlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.