Darıca’nın 6 mahallesinde karantina!

Darıca 25.03.2021 - 11:24, Güncelleme: 25.03.2021 - 11:24
 

Darıca’nın 6 mahallesinde karantina!

Darıca’nın 6 mahallesinde, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde iki mahallede tespit edilen koronavirüs vakasına karşılık 3 binada karantina uygulaması başlatılmıştı. Dün, Darıca İlçe Sağlık Müdürü 6 mahallede daha koronavirüse rastlandığını ve 11 binanın daha karantinaya alındığını açıkladı. Kazım Karabekir, Piri Reis, Sırasöğütler, Osmangazi, Nenehatun ve Abdi İpekçi Mahallelerinde pozitif vaka ve temaslıları tespit edilmesiyle binalara giriş ve çıkışlar yasaklandı. UYARI AFİŞLERİ ASILDI Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan yaptığı açıklamada, “Kazım Karabekir, Piri Reis, Sırasöğütler, Osmangazi, Nenehatun ve Abdi İpekçi mahallelerinde toplam 6 adreste pozitif vaka ve temaslılar tespit edildi. Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, polis eşliğinde gittikleri binalara karantina uyarı afişleri astı. GİRİŞ-ÇIKIŞLAR KAPATILDI İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, Covid- 19 salgınına karşı Darıca ilçemizin 6 Mahallesinde 11 Bina karantina altına alınmıştır. Söz konusu sokak sakinlerimiz başta olmak üzere, tüm Darıca halkımızı, sokaklarda kalabalık gruplar halinde bir araya gelmemeye, kişisel hijyen kurallarına riayet etmeye, sosyal mesafeye uymaya ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz” dedi. Bölgede önlem alan polis ekipleri, yerleşim yerlerine giriş ve çıkışlara izin vermiyor.
Darıca’nın 6 mahallesinde, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Geçtiğimiz günlerde iki mahallede tespit edilen koronavirüs vakasına karşılık 3 binada karantina uygulaması başlatılmıştı. Dün, Darıca İlçe Sağlık Müdürü 6 mahallede daha koronavirüse rastlandığını ve 11 binanın daha karantinaya alındığını açıkladı. Kazım Karabekir, Piri Reis, Sırasöğütler, Osmangazi, Nenehatun ve Abdi İpekçi Mahallelerinde pozitif vaka ve temaslıları tespit edilmesiyle binalara giriş ve çıkışlar yasaklandı.

UYARI AFİŞLERİ ASILDI

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan yaptığı açıklamada, “Kazım Karabekir, Piri Reis, Sırasöğütler, Osmangazi, Nenehatun ve Abdi İpekçi mahallelerinde toplam 6 adreste pozitif vaka ve temaslılar tespit edildi. Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, polis eşliğinde gittikleri binalara karantina uyarı afişleri astı.

GİRİŞ-ÇIKIŞLAR KAPATILDI

İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, Covid- 19 salgınına karşı Darıca ilçemizin 6 Mahallesinde 11 Bina karantina altına alınmıştır. Söz konusu sokak sakinlerimiz başta olmak üzere, tüm Darıca halkımızı, sokaklarda kalabalık gruplar halinde bir araya gelmemeye, kişisel hijyen kurallarına riayet etmeye, sosyal mesafeye uymaya ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz” dedi. Bölgede önlem alan polis ekipleri, yerleşim yerlerine giriş ve çıkışlara izin vermiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.