Sokakta kalan birisini görürseniz haber verin!

Gebze 26.03.2021 - 09:44, Güncelleme: 26.03.2021 - 09:45
 

Sokakta kalan birisini görürseniz haber verin!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, soğuyan havalara dikkat çekerek Gebzelilere çağrıda bulundu. Başkan Büyükgöz vatandaşlarından, sokakta kalan birini görmeleri halinde 153’ü arayarak haber vermelerini istedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz havaların soğuduğunu söyleyerek sokakta kalan birini görmeleri halinde Gebzelilerin 153 numaralı telefonu aramalarını istedi. Başkan Büyükgöz vatandaşlarının 153’e haber verilmesinin ardından sokakta kalan kişinin Gebze Mevlana Mahallesinde açılan ‘Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma ve Konaklama Merkezi’ne yönlendirmelerini istedi. Şehirde kimsenin aç ve açıkta kalmaması için gayret gösterdiklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sıcak bir yemek, sıcak bir yuvaya hasret kalan vatandaşların ihtiyacını Barınma ve Konaklama Merkezleri ile sağlandığını söyledi.  TÜM HİZMETLER ÜCRETSİZ Gebze Mevlana Mahallesinde kurulan 58 kişinin kalabildiğini söyleyen Başkan Büyükgöz, merkezin; ihtiyaç sahibi kişiler, engelliler, yaşlılar, afet sonrası konaklama ihtiyacı olan aileler, hasta ve refakatçilere hizmet verdiğini söyledi. Yılın 12 ayında hizmet veren merkezde üç öğün yemek, temizlik ve sağlık hizmetleri ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Konforlu ev sisteminde bulunan asansörlü merkezin her katında mutfak, wc ve banyo bulunuyor.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, soğuyan havalara dikkat çekerek Gebzelilere çağrıda bulundu. Başkan Büyükgöz vatandaşlarından, sokakta kalan birini görmeleri halinde 153’ü arayarak haber vermelerini istedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz havaların soğuduğunu söyleyerek sokakta kalan birini görmeleri halinde Gebzelilerin 153 numaralı telefonu aramalarını istedi. Başkan Büyükgöz vatandaşlarının 153’e haber verilmesinin ardından sokakta kalan kişinin Gebze Mevlana Mahallesinde açılan ‘Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma ve Konaklama Merkezi’ne yönlendirmelerini istedi. Şehirde kimsenin aç ve açıkta kalmaması için gayret gösterdiklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sıcak bir yemek, sıcak bir yuvaya hasret kalan vatandaşların ihtiyacını Barınma ve Konaklama Merkezleri ile sağlandığını söyledi. 

TÜM HİZMETLER ÜCRETSİZ
Gebze Mevlana Mahallesinde kurulan 58 kişinin kalabildiğini söyleyen Başkan Büyükgöz, merkezin; ihtiyaç sahibi kişiler, engelliler, yaşlılar, afet sonrası konaklama ihtiyacı olan aileler, hasta ve refakatçilere hizmet verdiğini söyledi. Yılın 12 ayında hizmet veren merkezde üç öğün yemek, temizlik ve sağlık hizmetleri ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Konforlu ev sisteminde bulunan asansörlü merkezin her katında mutfak, wc ve banyo bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.