“Hedefimiz, mavi kategoride olmak!”

Gebze 26.03.2021 - 11:00, Güncelleme: 26.03.2021 - 11:00
 

“Hedefimiz, mavi kategoride olmak!”

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 'Dinamik Denetim Modeli' kapsamında sahaya inerek vatandaşları ve esnafları ziyaret etti. Ziyarette vatandaşları ve esnafları bilgilendiren Gebze protokolü salgındaki hedeflerinin mavi kategoriye ulaşmak olduğunu vurguladı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner,  Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ve Gebze Belediye Başkanlığında görevli zabıtalar ile birlikte Gebze’nin cadde ve sokakları dahil yeme-içme yerleri ve toplu ulaşım araçlarına salgın kuralları kapsamında denetimler gerçekleştirildi. Kontrollü normalleşme döneminde uygulamaya alınan 'Dinamik Denetim Modeli' kapsamında Kaymakam Mustafa Güler beraberindekiler ile birlikte esnafları tek tek ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordular. “HEDEFİMİZ MAVİ KATEGORİDE OLMAK” Ziyaret sonrası açıklama yapan Kaymakam Güler “Başta yeme-içme yerleri, toplu ulaşım araçları, sosyal ve kültürel mekânlar olmak üzere bütün işletmelerimizi ziyaret ediyor, salgın önlemlerine riayet edilmesi için uyarılarda bulunuyoruz. Hedefimiz mavi kategoride olmak. Bunu da ancak işleri sıkı tutarak ve kurallara uyarak gerçekleştirebiliriz.  Çok basit bir kuralımız var, Maske, mesafe ve temizlik. Vaka sayılarında artış olduğu bu dönemde yeniden kısıtlama kararları gündeme gelecektir. Bu nedenle vatandaşlarımızdan tedbirlere eksiksiz olarak uymalarını istiyoruz.” dedi.  “BİRBİRİMİZİ DENETLEMELİYİZ, UYARMALIYIZ” Sözlerini sürdüren Kaymakam Güler, “Hepimizin birbirinin sağlığından sorumlu olduğu bu dönemde kendi tedbirlerimizi önce kendimiz almalıyız ve birbirimizi denetlemeliyiz, uyarmalıyız. İçinde bulunduğumuz kontrollü normalleşme döneminde mevcut koronavirüs tedbirleri denetimi yapısının daha etkin ve sonuç odaklı olması amacıyla hayata geçen Tematik Denetim kapsamında Kaymakamlık koordinesinde oluşturulan ekipler tarafından Dinamik Denetimler devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 'Dinamik Denetim Modeli' kapsamında sahaya inerek vatandaşları ve esnafları ziyaret etti. Ziyarette vatandaşları ve esnafları bilgilendiren Gebze protokolü salgındaki hedeflerinin mavi kategoriye ulaşmak olduğunu vurguladı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner,  Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ve Gebze Belediye Başkanlığında görevli zabıtalar ile birlikte Gebze’nin cadde ve sokakları dahil yeme-içme yerleri ve toplu ulaşım araçlarına salgın kuralları kapsamında denetimler gerçekleştirildi. Kontrollü normalleşme döneminde uygulamaya alınan 'Dinamik Denetim Modeli' kapsamında Kaymakam Mustafa Güler beraberindekiler ile birlikte esnafları tek tek ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordular.


“HEDEFİMİZ MAVİ KATEGORİDE OLMAK”
Ziyaret sonrası açıklama yapan Kaymakam Güler “Başta yeme-içme yerleri, toplu ulaşım araçları, sosyal ve kültürel mekânlar olmak üzere bütün işletmelerimizi ziyaret ediyor, salgın önlemlerine riayet edilmesi için uyarılarda bulunuyoruz. Hedefimiz mavi kategoride olmak. Bunu da ancak işleri sıkı tutarak ve kurallara uyarak gerçekleştirebiliriz.  Çok basit bir kuralımız var, Maske, mesafe ve temizlik. Vaka sayılarında artış olduğu bu dönemde yeniden kısıtlama kararları gündeme gelecektir. Bu nedenle vatandaşlarımızdan tedbirlere eksiksiz olarak uymalarını istiyoruz.” dedi. 


“BİRBİRİMİZİ DENETLEMELİYİZ, UYARMALIYIZ”
Sözlerini sürdüren Kaymakam Güler, “Hepimizin birbirinin sağlığından sorumlu olduğu bu dönemde kendi tedbirlerimizi önce kendimiz almalıyız ve birbirimizi denetlemeliyiz, uyarmalıyız. İçinde bulunduğumuz kontrollü normalleşme döneminde mevcut koronavirüs tedbirleri denetimi yapısının daha etkin ve sonuç odaklı olması amacıyla hayata geçen Tematik Denetim kapsamında Kaymakamlık koordinesinde oluşturulan ekipler tarafından Dinamik Denetimler devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.