Darıca’da projeler daha kolay hayata geçecek

Darıca 26.03.2021 - 12:08, Güncelleme: 26.03.2021 - 12:08
 

Darıca’da projeler daha kolay hayata geçecek

Darıca’da, ilçe ile ilgili projelerin ortaya çıkması, projelere destek ve yardım sağlamak, kamu kurum ve kuruluşlarına ile STK’lara rehberlik hizmeti verme amacıyla kurulmuş olan Proje Bürosunun ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Darıca Kaymakamlığı’nın 19 Ocak tarihli kararı ile kurulan Proje Bürosu’nun ilk toplantısı gerçekleştirildi. Yazı İşleri Müdür V. Ersin Şahin’in başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Proje Bürosu Koordinatörü Birsen Sarıtoprak, Darıca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Candemir, Sosyal Hizmet Merkez Müdür V. Burçin Şen, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Turan, İngilizce Öğretmeni Seda Arık Caner, İngilizce Öğretmeni Pınar Sancak Tutan, İngilizce Öğretmeni Mustafa Balcı ve Milli Eğitim Özel Büro çalışanı Hacı Hasan Arat katıldı. HAYATA GEÇİRİLECEK PROJELERİN ADIMI ATILDI Darıca ile ilgili proje üretmek, projelere destek vermek ve yardım sağlamak, kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarına rehberlik hizmeti verilmek için kurulan Proje Bürosu’nun ilk toplantısında Darıca ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, Darıca’da hayata geçirilen olan projelerin ilk adımı da atıldı.
Darıca’da, ilçe ile ilgili projelerin ortaya çıkması, projelere destek ve yardım sağlamak, kamu kurum ve kuruluşlarına ile STK’lara rehberlik hizmeti verme amacıyla kurulmuş olan Proje Bürosunun ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Darıca Kaymakamlığı’nın 19 Ocak tarihli kararı ile kurulan Proje Bürosu’nun ilk toplantısı gerçekleştirildi. Yazı İşleri Müdür V. Ersin Şahin’in başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Proje Bürosu Koordinatörü Birsen Sarıtoprak, Darıca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Candemir, Sosyal Hizmet Merkez Müdür V. Burçin Şen, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Turan, İngilizce Öğretmeni Seda Arık Caner, İngilizce Öğretmeni Pınar Sancak Tutan, İngilizce Öğretmeni Mustafa Balcı ve Milli Eğitim Özel Büro çalışanı Hacı Hasan Arat katıldı.

HAYATA GEÇİRİLECEK PROJELERİN ADIMI ATILDI

Darıca ile ilgili proje üretmek, projelere destek vermek ve yardım sağlamak, kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarına rehberlik hizmeti verilmek için kurulan Proje Bürosu’nun ilk toplantısında Darıca ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, Darıca’da hayata geçirilen olan projelerin ilk adımı da atıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.