Nihat Yıldırım’dan Berat Kandili mesajı

Gebze 27.03.2021 - 10:51, Güncelleme: 27.03.2021 - 10:51
 

Nihat Yıldırım’dan Berat Kandili mesajı

Nihat Yıldırım’dan Berat Kandili mesajı

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, bir mesaj yayımlayarak Berat Kandilini kutladı. Yıldırım yayımladığı Berat Kandili mesajında, "Gönüllerin merhamet dolduğu, insanların sabırlı, sevgi ve saygının hâkim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi iklimini yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. “HUZURLA DOLAN ÖZEL GÜNLERDİR” Başkan Yıldırım, “Kandiller sevgi, hoşgörü ve kardeşlik iklimi içerisinde yüreklerimizi huzurla dolduran özel günlerdir. Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayına ulaşmamıza vesile olan son kandil gecesi Berat Kandiline ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” derken sözlerine şu şekilde devam etti; “Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Müslüman aliemin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Nihat Yıldırım’dan Berat Kandili mesajı

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, bir mesaj yayımlayarak Berat Kandilini kutladı. Yıldırım yayımladığı Berat Kandili mesajında, "Gönüllerin merhamet dolduğu, insanların sabırlı, sevgi ve saygının hâkim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi iklimini yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

“HUZURLA DOLAN ÖZEL GÜNLERDİR”

Başkan Yıldırım, “Kandiller sevgi, hoşgörü ve kardeşlik iklimi içerisinde yüreklerimizi huzurla dolduran özel günlerdir. Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayına ulaşmamıza vesile olan son kandil gecesi Berat Kandiline ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” derken sözlerine şu şekilde devam etti; “Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Müslüman aliemin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.