Deva Çayırova ve Gebze’den Adıgüzel’e ziyaret!

Siyaset 27.03.2021 - 11:16, Güncelleme: 27.03.2021 - 11:16
 

Deva Çayırova ve Gebze’den Adıgüzel’e ziyaret!

Deva Çayırova ve Gebze’den Adıgüzel’e ziyaret!

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş beraberindeki bir heyetle Çayırova’da hizmet veren Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji’ni ziyaret etti. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ilçe yönetim kurulu üyeleri ve il yönetim kurulu üyesi Ensar Emir ile birlikte Şekerpınar Mahallesi’nde Eğitim faaliyetlerini sürdüren Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji’ni ziyaret etti. Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali ihsan Adıgüzel ve Kurucu Müdür Ayhan Sabay ziyaretten mutluluk duyduklarını bu vesileyle her iki ilçe başkanına da teşekkürlerini iletti. EĞİTİM CAMİASIYLA BİRLİKTE OLMAKTAN SEVİNÇLİYİZ Saraç ziyarette yaptığı konuşmada, “Eğitim camiasıyla birlikte olmaktan dolayı çok sevinçliyiz ve eğitim sistemimizin sıkıntı ve problemlerini istişare etme fırsatı bulduk. Misafirperverlikleri için Yönetim Kurulu Başkanı Ali ihsan Adıgüzel ve Kurucu Müdür Ayhan Sabay’a teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Deva Çayırova ve Gebze’den Adıgüzel’e ziyaret!

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş beraberindeki bir heyetle Çayırova’da hizmet veren Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji’ni ziyaret etti. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ilçe yönetim kurulu üyeleri ve il yönetim kurulu üyesi Ensar Emir ile birlikte Şekerpınar Mahallesi’nde Eğitim faaliyetlerini sürdüren Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji’ni ziyaret etti. Bilişim Bilimleri Teknoloji Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali ihsan Adıgüzel ve Kurucu Müdür Ayhan Sabay ziyaretten mutluluk duyduklarını bu vesileyle her iki ilçe başkanına da teşekkürlerini iletti.

EĞİTİM CAMİASIYLA BİRLİKTE OLMAKTAN SEVİNÇLİYİZ

Saraç ziyarette yaptığı konuşmada, “Eğitim camiasıyla birlikte olmaktan dolayı çok sevinçliyiz ve eğitim sistemimizin sıkıntı ve problemlerini istişare etme fırsatı bulduk. Misafirperverlikleri için Yönetim Kurulu Başkanı Ali ihsan Adıgüzel ve Kurucu Müdür Ayhan Sabay’a teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.