Gebzeliler evlerde durmadı, sokaklara koştu

Gebze 28.03.2021 - 16:59, Güncelleme: 28.03.2021 - 16:59
 

Gebzeliler evlerde durmadı, sokaklara koştu

Gebzeliler evlerde durmadı, sokaklara koştu

Sokak kısıtlamasının olmadığı Cumartesi günlerindeki alışık olduğumuz görüntüler bir kez daha karşımıza çıktı. Evlerinde duramayan Gebzeliler, sokaklara akın ederken yoğun kalabalığa imza attılar. Parklar, kafeler ve lokantalar dolup taşarken çarşıdaki mağazalarda kuyruklar oluştu. Görüntüleri görenler “bu şekilde bu salgın uzun süre daha bitmez, vaka sayısı da rekor kırar” yorumunu yaptılar. Kısıtlamanın olmadığı Cumartesi günleri Gebze’de alışık olduğumuz görüntüler bir kez daha aynı şekilde karşımıza çıktı. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı Gebze sokaklarına akın eden vatandaşlar, sokaklarda, meydanlarda, parklarda, kafe ve dükkânlarda yine izdiham yarattılar. Hınca hınç dolan mağazalar dikkat çekerken bazı dükkânların önlerinde kuyruklar meydana geldi. Salgın konusunda söz dinlememeye devam eden vatandaşlar, onca vakaya onca ölüme aldırış etmeden rahat hareketleriyle sabahtan akşama kadar Gebze’de adeta salgınla dans ettiler. “SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SUÇU NE?” Gebze’deki müthiş kalabalığı görenler, şaşkınlık yaşarken “Kafelerde sabahtan akşama kadar büyük yoğunluklar yaşandı. Sokaklar, caddeler insan kalabalığıydı. Ay sonu olmasına rağmen alışveriş merkezleri doldu taştı. Bu şekilde korona bitmeyecek tam aksine artacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlık çalışanlarının suçu ne? Halen kurallara uymaya çalışanların günahı ne? Zaruri ihtiyaçlar bir yana saatlerce çarşıda boş boş dolaşmanın kime faydası var? Yetkililer çaresiz kalıyor. Bu gidişatla onca emek ziyan olacak. Gebzeliler adeta çıldırmış, yurt genelinde de durum farksız. Sonumuz hiç iyi değil, iyiye gitmiyoruz” yorumunu yaptılar.  
Gebzeliler evlerde durmadı, sokaklara koştu

Sokak kısıtlamasının olmadığı Cumartesi günlerindeki alışık olduğumuz görüntüler bir kez daha karşımıza çıktı. Evlerinde duramayan Gebzeliler, sokaklara akın ederken yoğun kalabalığa imza attılar. Parklar, kafeler ve lokantalar dolup taşarken çarşıdaki mağazalarda kuyruklar oluştu. Görüntüleri görenler “bu şekilde bu salgın uzun süre daha bitmez, vaka sayısı da rekor kırar” yorumunu yaptılar.

Kısıtlamanın olmadığı Cumartesi günleri Gebze’de alışık olduğumuz görüntüler bir kez daha aynı şekilde karşımıza çıktı. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı Gebze sokaklarına akın eden vatandaşlar, sokaklarda, meydanlarda, parklarda, kafe ve dükkânlarda yine izdiham yarattılar. Hınca hınç dolan mağazalar dikkat çekerken bazı dükkânların önlerinde kuyruklar meydana geldi. Salgın konusunda söz dinlememeye devam eden vatandaşlar, onca vakaya onca ölüme aldırış etmeden rahat hareketleriyle sabahtan akşama kadar Gebze’de adeta salgınla dans ettiler.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SUÇU NE?”

Gebze’deki müthiş kalabalığı görenler, şaşkınlık yaşarken “Kafelerde sabahtan akşama kadar büyük yoğunluklar yaşandı. Sokaklar, caddeler insan kalabalığıydı. Ay sonu olmasına rağmen alışveriş merkezleri doldu taştı. Bu şekilde korona bitmeyecek tam aksine artacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlık çalışanlarının suçu ne? Halen kurallara uymaya çalışanların günahı ne? Zaruri ihtiyaçlar bir yana saatlerce çarşıda boş boş dolaşmanın kime faydası var? Yetkililer çaresiz kalıyor. Bu gidişatla onca emek ziyan olacak. Gebzeliler adeta çıldırmış, yurt genelinde de durum farksız. Sonumuz hiç iyi değil, iyiye gitmiyoruz” yorumunu yaptılar.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.