“İstanbul Sözleşmesi kararının elle tutulur yanı yok”

Siyaset 30.03.2021 - 10:13, Güncelleme: 30.03.2021 - 10:13
 

“İstanbul Sözleşmesi kararının elle tutulur yanı yok”

Demokrasi ve Atılım Partisi Darıca İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadın Çalışmaları Başkanı Büşra Emir, “İstanbul sözleşmesi kararını anlamak zor. Danıştay’a genel merkezimizle birlikte tüm illerdeki kadınlarımızla beraber müracaat ediyoruz” dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi Darıca İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadın Çalışmaları Başkanı Büşra Emir, gazetemize açıklamalarda bulundu. Başkan Emir, “İstanbul sözleşmesinin iptali için tüm illerdeki kadınlarımızla beraber Danıştay’a gidiyoruz, iptal kararının hiçbir şekilde açıklaması yok. Kadın haklarına ve özgürlüklerine yapılmış bir iptal kararıdır bu karar. Partimiz kadın haklarına en çok değer ve saygı gösteren partidir. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın kadın haklarına verdiği değer nedeniyle partimize üye oldum. Partimizde yüzde otuz beşlik bir kadın kotası var. Bu benim ilk siyasi deneyimim” şeklinde konuştu. “GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ” Pandemi nedeniyle sahaya inemediklerini ancak projeler ürettiklerini bunlar adına en kısa sürede sahaya ineceklerini belirten genç başkan Büşra Emir, “Kadın kolları olarak her geçen gün büyüyoruz. Kadınlarımızı partimize davet ediyorum. Birlikte kendimizi ifade edebiliriz, bir arada olabiliriz. Demokrasi ve Atılım Partisi olarak güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Genel Başkanımız Ali Babacan ile beraber her konudaki yaralara deva olacağız. İlçe Başkanımız Muhammet Ünsür Bey ve ekibiyle beraber olmaktan mutluyum, bir arada güzel şeyler yapıyoruz, yağacağız” dedi.    
Demokrasi ve Atılım Partisi Darıca İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadın Çalışmaları Başkanı Büşra Emir, “İstanbul sözleşmesi kararını anlamak zor. Danıştay’a genel merkezimizle birlikte tüm illerdeki kadınlarımızla beraber müracaat ediyoruz” dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi Darıca İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadın Çalışmaları Başkanı Büşra Emir, gazetemize açıklamalarda bulundu. Başkan Emir, “İstanbul sözleşmesinin iptali için tüm illerdeki kadınlarımızla beraber Danıştay’a gidiyoruz, iptal kararının hiçbir şekilde açıklaması yok. Kadın haklarına ve özgürlüklerine yapılmış bir iptal kararıdır bu karar. Partimiz kadın haklarına en çok değer ve saygı gösteren partidir. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın kadın haklarına verdiği değer nedeniyle partimize üye oldum. Partimizde yüzde otuz beşlik bir kadın kotası var. Bu benim ilk siyasi deneyimim” şeklinde konuştu.

“GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

Pandemi nedeniyle sahaya inemediklerini ancak projeler ürettiklerini bunlar adına en kısa sürede sahaya ineceklerini belirten genç başkan Büşra Emir, “Kadın kolları olarak her geçen gün büyüyoruz. Kadınlarımızı partimize davet ediyorum. Birlikte kendimizi ifade edebiliriz, bir arada olabiliriz. Demokrasi ve Atılım Partisi olarak güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Genel Başkanımız Ali Babacan ile beraber her konudaki yaralara deva olacağız. İlçe Başkanımız Muhammet Ünsür Bey ve ekibiyle beraber olmaktan mutluyum, bir arada güzel şeyler yapıyoruz, yağacağız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.