Darıca G.B, Nazilli’ye 4 önemli eksikle gidiyor!

Spor 30.03.2021 - 10:42, Güncelleme: 30.03.2021 - 10:42
 

Darıca G.B, Nazilli’ye 4 önemli eksikle gidiyor!

Play-Off hesapları yapan Darıca Gençlerbirliği, yarın oynayacağı zorlu Nazilli Belediyespor maçına 4 önemli oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı yeşillilerde kart cezalıları Alper Doğan ve Baha Kısacık’ın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Metin Güler ve Çağrı Oğuz, Nazilli kafilesinde yer almayacaklar.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de yarın oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçı öncesinde önemli eksikler can sıkıyor. Geçen hafta oynanan Çengelköyspor karşılaşmasında kırmızı kart gören kaleci Alper Doğan ve 4’ncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Baha Kısacık’ın yanı sıra, aynı maçta sakatlanarak oyuna devam edemeyen Metin Güler’in de çekilen MR sonucunda arka adalesinde kısmi yırtık meydana geldiği ve Nazilli Belediyespor karşısında forma giyemeyeceği açıklandı. SON DARBE ÇAĞRI’DAN Play-Off hesapları yapan Darıca G.B’ye bir kötü haber de Çağrı Oğuz’dan geldi. Arka adalesinde zorlamaya bağlı sertleşme meydana gelen Çağrı’nın Nazilli deplasmanında riske edilmeyeceği öğrenildi. Nazilli 4 oyuncusundan yoksun olarak gidecek temsilcimizde 4 futbolcu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. SINIRDAKİLERİN 2’Sİ KAFİLEDE YOK Temsilcimizde Fahrettin Bıyıklı ve Onuray Köse sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Yozgatspor 1959 maçında forma giyemeyecekler. Sarı yeşillilerde kart sınırında bulunan Alper Doğan ve Metin Güler, Nazilli maçı kadrosunda yer almayacaklar.  ALPER DOĞAN BAHA KISACIK  ÇAĞRI OĞUZ METİN GÜLER
Play-Off hesapları yapan Darıca Gençlerbirliği, yarın oynayacağı zorlu Nazilli Belediyespor maçına 4 önemli oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı yeşillilerde kart cezalıları Alper Doğan ve Baha Kısacık’ın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Metin Güler ve Çağrı Oğuz, Nazilli kafilesinde yer almayacaklar.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de yarın oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçı öncesinde önemli eksikler can sıkıyor. Geçen hafta oynanan Çengelköyspor karşılaşmasında kırmızı kart gören kaleci Alper Doğan ve 4’ncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Baha Kısacık’ın yanı sıra, aynı maçta sakatlanarak oyuna devam edemeyen Metin Güler’in de çekilen MR sonucunda arka adalesinde kısmi yırtık meydana geldiği ve Nazilli Belediyespor karşısında forma giyemeyeceği açıklandı.

SON DARBE ÇAĞRI’DAN

Play-Off hesapları yapan Darıca G.B’ye bir kötü haber de Çağrı Oğuz’dan geldi. Arka adalesinde zorlamaya bağlı sertleşme meydana gelen Çağrı’nın Nazilli deplasmanında riske edilmeyeceği öğrenildi. Nazilli 4 oyuncusundan yoksun olarak gidecek temsilcimizde 4 futbolcu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

SINIRDAKİLERİN 2’Sİ KAFİLEDE YOK

Temsilcimizde Fahrettin Bıyıklı ve Onuray Köse sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Yozgatspor 1959 maçında forma giyemeyecekler. Sarı yeşillilerde kart sınırında bulunan Alper Doğan ve Metin Güler, Nazilli maçı kadrosunda yer almayacaklar.

 ALPER DOĞAN

BAHA KISACIK

 ÇAĞRI OĞUZ

METİN GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.