Şehit Gazi Kamu Sen’de Hüseyinoğlu güven tazeledi

Gebze 31.03.2021 - 15:59, Güncelleme: 31.03.2021 - 16:06
 

Şehit Gazi Kamu Sen’de Hüseyinoğlu güven tazeledi

Şehit Gazi Kamu Sen’de Hüseyinoğlu güven tazeledi

Şehit Gazi Kamu Sen’in birinci olağan kongresi Lamec Otel’de gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Yaşar Hüseyinoğlu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Şehit Gazi Kamu Sen ve tüm kamu çalışanları sağlık, diyanet, tarım ve orman, eğitim sendikalarının birinci olağan kongresi Sultan Orhan Mahallesi Lamec Otel’de gerçekleştirildi. Genel Başkan Yaşar Hüseyinoğlu’nun tek aday olduğu Şehit Gazi Kamu Sen sendikasına oy çokluğuyla tekrardan genel başkan seçildi. Gerçekleştirilen genel kurul ilgi görürken İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kuran-ı kerim tilaveti gerçekleştirildi. Kongrede konuşan Genel Başkan Yaşar Hüseyinoğlu, “Bizler sadece sendikamızın kıymetli üyelerine değil tüm kamu çalışanlarına hizmet etmek için, onların sorunlarına ve sıkıntılarına çözümler getirebilmek için adımlarımızı atmaktayız. Bazılarından farklı olarak, sendikamıza yapılan her başvuru olabildiğince hızlı bir şekilde ve özverili bir biçimde gündem haline getirilerek değerlendirilmekte ve muhataplarını dönüş yapılmaktadır. Bizler yalnız bırakanlardan değil, ailesine sahip çıkanlardanız. Biz “BİZ” olmanın varlığını yaşatanlarız” şeklinde konuştu. “ONLARIN EMANETLERİNE DİL UZATIYORLAR” Sözlerine devam eden Hüseyinoğlu, “Kamuda görev alan Gazi, Gazi ve Şehit yakınlarının sendikal anlamda ulaşabilecekleri, seslerini duyurabilecekleri bir sendikanın olmaması, bugün bizim varlığımızı zorunlu kılmıştır. Bu nedenle Tüm kamu çalışanlarına aile sıcaklığını yaşatmak istediğimiz bu yolda Gazi, Gazi ve Şehit Ailelerinin her daim yanı başında olacak onların; birer abisi, ablası, kardeşi ve evladı olarak destekçileri olacağız. Kamuya atanmış olan Gazi, Gazi ve Şehit yakınları maalesef kamu kurumlarında yöneticiler ya da çalışma arkadaşları tarafından ötekileştirilmektedirler. Gaflet deryasında boğulan bu kimseler ne şehidimizden ne de gazilerimizden utanmamakta ve onların emanetlerine dil uzatmaktadırlar. Şehit Gazi Kamu-Sen olarak; gazimize, şehidimizin ve gazimizin yakınlarına rencide edecek söz ve eylemlerde bulunanlara, onların haklarına el uzatanlara sürekli olarak hak bildireceğiz” ifadesini kullandı. YÖNETİM LİSTESİ; Genel Başkan Yaşar Hüseyinoğlu                                                      Genel Sekreter Eyüp Güneş       Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Nihat Karatay       Genel Mali Sekreter Nurcan Yılmaz İntepe                                      Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Burhan Evin                        Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Necdet Geylani                         Genel Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri Hasan Hüseyin Kozan           
Şehit Gazi Kamu Sen’de Hüseyinoğlu güven tazeledi

Şehit Gazi Kamu Sen’in birinci olağan kongresi Lamec Otel’de gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Yaşar Hüseyinoğlu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Şehit Gazi Kamu Sen ve tüm kamu çalışanları sağlık, diyanet, tarım ve orman, eğitim sendikalarının birinci olağan kongresi Sultan Orhan Mahallesi Lamec Otel’de gerçekleştirildi. Genel Başkan Yaşar Hüseyinoğlu’nun tek aday olduğu Şehit Gazi Kamu Sen sendikasına oy çokluğuyla tekrardan genel başkan seçildi. Gerçekleştirilen genel kurul ilgi görürken İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kuran-ı kerim tilaveti gerçekleştirildi. Kongrede konuşan Genel Başkan Yaşar Hüseyinoğlu, “Bizler sadece sendikamızın kıymetli üyelerine değil tüm kamu çalışanlarına hizmet etmek için, onların sorunlarına ve sıkıntılarına çözümler getirebilmek için adımlarımızı atmaktayız. Bazılarından farklı olarak, sendikamıza yapılan her başvuru olabildiğince hızlı bir şekilde ve özverili bir biçimde gündem haline getirilerek değerlendirilmekte ve muhataplarını dönüş yapılmaktadır. Bizler yalnız bırakanlardan değil, ailesine sahip çıkanlardanız. Biz “BİZ” olmanın varlığını yaşatanlarız” şeklinde konuştu.

“ONLARIN EMANETLERİNE DİL UZATIYORLAR”

Sözlerine devam eden Hüseyinoğlu, “Kamuda görev alan Gazi, Gazi ve Şehit yakınlarının sendikal anlamda ulaşabilecekleri, seslerini duyurabilecekleri bir sendikanın olmaması, bugün bizim varlığımızı zorunlu kılmıştır. Bu nedenle Tüm kamu çalışanlarına aile sıcaklığını yaşatmak istediğimiz bu yolda Gazi, Gazi ve Şehit Ailelerinin her daim yanı başında olacak onların; birer abisi, ablası, kardeşi ve evladı olarak destekçileri olacağız. Kamuya atanmış olan Gazi, Gazi ve Şehit yakınları maalesef kamu kurumlarında yöneticiler ya da çalışma arkadaşları tarafından ötekileştirilmektedirler. Gaflet deryasında boğulan bu kimseler ne şehidimizden ne de gazilerimizden utanmamakta ve onların emanetlerine dil uzatmaktadırlar. Şehit Gazi Kamu-Sen olarak; gazimize, şehidimizin ve gazimizin yakınlarına rencide edecek söz ve eylemlerde bulunanlara, onların haklarına el uzatanlara sürekli olarak hak bildireceğiz” ifadesini kullandı.

YÖNETİM LİSTESİ;

Genel Başkan Yaşar Hüseyinoğlu                                                     

Genel Sekreter Eyüp Güneş      

Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri Nihat Karatay      

Genel Mali Sekreter Nurcan Yılmaz İntepe                                     

Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Burhan Evin                       

Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Necdet Geylani                        

Genel Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri Hasan Hüseyin Kozan   

     

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.