“Kalabalık yerlerden uzak durun!”

Gebze 03.04.2021 - 18:40, Güncelleme: 03.04.2021 - 18:40
 

“Kalabalık yerlerden uzak durun!”

GEBZE KAYMAKAMI MUSTAFA GÜLER, UYARDI;

Koronavirüsle mücadele kapsamında konulan kurallara ve alınması gereken önlemlere ilişkin Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ilçe genelinde denetimler yaptı. İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda Tematik Denetimler kapsamında Gebze genelinde denetimler yapıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen Tematik Denetimlerde pazar yeri, yeme- içme yerleri (lokanta, restoran, kafeterya, pastane, tatlıcı vb.) ile kıraathane, çay bahçesi gibi işyerleri ile sahil şeridi denetlendi. Denetimlere Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Zabıta Müdürü Mehmet Umur, emniyet ve zabıta görevlilerinden oluşan ekiplerde katıldı. Denetimlerde esnafa salgınla mücadelede alınan tedbirler hakkında hatırlatmalarda bulunan Kaymakam Güler “Tüm yeme-içme yerlerimiz yüzde 50 kapasite ile 07:00 – 19:00 saatleri arasında müşteri kabul edebiliyorlar. Bir masada en fazla 2 kişinin oturması, kapılarda oturma planını gösteren afişlerin asılı olması, müşterilere HES Kodu sorgulamasının yapılması, masalar ve şahıslar arasındaki mesafe kurallarına riayet edilmesi gerekmektedir. Kurallara uymalı ve bundan sonra da daha dikkatli ve titiz bir şekilde uyarılarda bulunmaya devam etmeliyiz”  dedi. “KALABALIK ORTAMLARDAN UZAK DURUN” Vatandaşlar ile de bir süre sohbet eden Kaymakam Güler “Vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını, ziyaret, taziye ve buluşmalara ara vermelerini, kalabalık ortamlardan uzak durmalarını, misafirliği daha güzel ve sağlıklı günlere ertelemelerini istiyoruz. Denetimlerdeki amacımız her şeyden önce: rehberlik etmek, konunun ehemmiyetini vatandaşımıza anlatmak, her kurumun ve nihayetinde her şahsın kendi denetimini kendi sorumluluğuna vermek, şefkatle ve sabırla bunları vatandaşlarımıza anlatmaktır” dedi.
GEBZE KAYMAKAMI MUSTAFA GÜLER, UYARDI;

Koronavirüsle mücadele kapsamında konulan kurallara ve alınması gereken önlemlere ilişkin Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ilçe genelinde denetimler yaptı.

İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda Tematik Denetimler kapsamında Gebze genelinde denetimler yapıldı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen Tematik Denetimlerde pazar yeri, yeme- içme yerleri (lokanta, restoran, kafeterya, pastane, tatlıcı vb.) ile kıraathane, çay bahçesi gibi işyerleri ile sahil şeridi denetlendi. Denetimlere Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Zabıta Müdürü Mehmet Umur, emniyet ve zabıta görevlilerinden oluşan ekiplerde katıldı.

Denetimlerde esnafa salgınla mücadelede alınan tedbirler hakkında hatırlatmalarda bulunan Kaymakam Güler “Tüm yeme-içme yerlerimiz yüzde 50 kapasite ile 07:00 – 19:00 saatleri arasında müşteri kabul edebiliyorlar. Bir masada en fazla 2 kişinin oturması, kapılarda oturma planını gösteren afişlerin asılı olması, müşterilere HES Kodu sorgulamasının yapılması, masalar ve şahıslar arasındaki mesafe kurallarına riayet edilmesi gerekmektedir. Kurallara uymalı ve bundan sonra da daha dikkatli ve titiz bir şekilde uyarılarda bulunmaya devam etmeliyiz”  dedi.

“KALABALIK ORTAMLARDAN UZAK DURUN”

Vatandaşlar ile de bir süre sohbet eden Kaymakam Güler “Vatandaşlarımızdan zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını, ziyaret, taziye ve buluşmalara ara vermelerini, kalabalık ortamlardan uzak durmalarını, misafirliği daha güzel ve sağlıklı günlere ertelemelerini istiyoruz. Denetimlerdeki amacımız her şeyden önce: rehberlik etmek, konunun ehemmiyetini vatandaşımıza anlatmak, her kurumun ve nihayetinde her şahsın kendi denetimini kendi sorumluluğuna vermek, şefkatle ve sabırla bunları vatandaşlarımıza anlatmaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.