19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bizim Başkanlardan Emekli Amirallere Tepki

Siyaset 04.04.2021 - 14:57, Güncelleme: 04.04.2021 - 14:57
 

Bizim Başkanlardan Emekli Amirallere Tepki

Emekli 103 amiral tarafından Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bir bildiri yayımladı. Emekli amirallerin gece yarısı bildirisine Gebzeli başkanlardan tepki yağdı.

Aralarında Türker Ertürk, Deniz Cora’nın da bulunduğu 103 emekli amiral, gece yarısı Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bir bildiri yayınladı. Bildiriye Gebze’nin tepkisi sert oldu. Gebzeli başkanlar sosyal medyada #HodriMeydan ve #HaddiniziBilin etiketiyle bildiriye tepki yağdırdı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Şunu herkes bilsin ki; Milletin iradesinin üstünde hiçbir güç yoktur! 15 Temmuz’da, milli iradeyi ayaklar altına almak isteyen hainleri, şanlı bir direnişle hüsrana uğrattık. Aynı hayallere kapılan cunta ve vesayet heveslerine diyoruz ki; T O P U N U Z   G E L İ N!” açıklaması ile çağrıda bulundu. UNUTTUYSANIZ HATIRLATMASINI İYİ BİLİRİZ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yayınlanan bildiriye 15 Temmuz fotoğrafı paylaşarak, Milli iradenin üstünde güç yoktur. Darbe sevicileri, vesayet heveslileri bilmelidir ki; Türkiye'de darbeler dönemi bitmiş ve bu köhne zihniyet tarihin tozlu sayfalarına gömülmüştür. #HaddiniziBilin” sözleri ile tepki gösterdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Darıca’da yaşananları video olarak paylaşarak göndermede bulundu. Başkan Bıyık, “103 kendini bilmez Emekli Amiral akıllarınca cuntacılığa soyunup bildiri yayınlayarak milli iradeye ayar vermeye kalkmış. 15 Temmuz 2016 tarihini unuttuysanız hatırlatmasını çok iyi biliriz! #HodriMeydan” dedi. SON SÖZÜ MİLLETİMİZ SÖYLER Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi elinde Türk bayrağı taşıdığı fotoğrafı paylaşarak bildiriye karşı şu şekilde tepki gösterdi; “Bu topraklarda son sözü aziz milletimiz söyler. Türkiye artık millete ve milletin iradesine meydan okunacak bir ülke değildir. Aziz milletimiz yeri ve zamanı geldiğinde istiklalini ve istikbalini Çanakkale ve 15 Temmuz’daki gibi muhafaza edecektir. Bildiri yayınlayan darbecilere bu millet 15 Temmuz'da haddini bildirdi. Gerekirse yine bildirir. Biz buradayız. Vatanımızın istiklali ve istikbali için bir ölür bin diriliriz.” Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise, “Devletimizin, Milletimizin, demokrasinin ve hükümetimizin sonuna kadar arkasındayız! İnancımızla, Sevdamızla, bedenimizle, biz buradayız” açıklamasında bulundu.  
Emekli 103 amiral tarafından Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bir bildiri yayımladı. Emekli amirallerin gece yarısı bildirisine Gebzeli başkanlardan tepki yağdı.

Aralarında Türker Ertürk, Deniz Cora’nın da bulunduğu 103 emekli amiral, gece yarısı Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili bir bildiri yayınladı. Bildiriye Gebze’nin tepkisi sert oldu. Gebzeli başkanlar sosyal medyada #HodriMeydan ve #HaddiniziBilin etiketiyle bildiriye tepki yağdırdı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Şunu herkes bilsin ki; Milletin iradesinin üstünde hiçbir güç yoktur! 15 Temmuz’da, milli iradeyi ayaklar altına almak isteyen hainleri, şanlı bir direnişle hüsrana uğrattık. Aynı hayallere kapılan cunta ve vesayet heveslerine diyoruz ki; T O P U N U Z   G E L İ N!” açıklaması ile çağrıda bulundu.

UNUTTUYSANIZ HATIRLATMASINI İYİ BİLİRİZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yayınlanan bildiriye 15 Temmuz fotoğrafı paylaşarak, Milli iradenin üstünde güç yoktur. Darbe sevicileri, vesayet heveslileri bilmelidir ki; Türkiye'de darbeler dönemi bitmiş ve bu köhne zihniyet tarihin tozlu sayfalarına gömülmüştür. #HaddiniziBilin” sözleri ile tepki gösterdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Darıca’da yaşananları video olarak paylaşarak göndermede bulundu. Başkan Bıyık, “103 kendini bilmez Emekli Amiral akıllarınca cuntacılığa soyunup bildiri yayınlayarak milli iradeye ayar vermeye kalkmış. 15 Temmuz 2016 tarihini unuttuysanız hatırlatmasını çok iyi biliriz! #HodriMeydan” dedi.

SON SÖZÜ MİLLETİMİZ SÖYLER

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi elinde Türk bayrağı taşıdığı fotoğrafı paylaşarak bildiriye karşı şu şekilde tepki gösterdi; “Bu topraklarda son sözü aziz milletimiz söyler. Türkiye artık millete ve milletin iradesine meydan okunacak bir ülke değildir. Aziz milletimiz yeri ve zamanı geldiğinde istiklalini ve istikbalini Çanakkale ve 15 Temmuz’daki gibi muhafaza edecektir. Bildiri yayınlayan darbecilere bu millet 15 Temmuz'da haddini bildirdi. Gerekirse yine bildirir. Biz buradayız. Vatanımızın istiklali ve istikbali için bir ölür bin diriliriz.” Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise, “Devletimizin, Milletimizin, demokrasinin ve hükümetimizin sonuna kadar arkasındayız! İnancımızla, Sevdamızla, bedenimizle, biz buradayız” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.