Gebze Belediye Başkanı’ndan önemli açıklamalar

Gebze 05.04.2021 - 09:44, Güncelleme: 05.04.2021 - 09:57
 

Gebze Belediye Başkanı’ndan önemli açıklamalar

Gebze Belediye Başkanı’ndan önemli açıklamalar

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak üzere Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısına Başkan Büyükgöz’ün yardımcıları tam kadro katılım sağladı. Programda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğimizden bu yana tam 2 yıl oldu. Biz Gebze’nin yapısal sorunlarıyla alakalı çalışmalarda bulunduk. Bu çalışmalar göze görülmez.  İLYASBEY MEYDANI İHALEYE ÇIKACAK Bugüne kadar 30 milyon metrekare alanda tapu çalışmamızı tamamladık. Yavuz Selim Hürriyet’te tapu sorunu çözüldü ve vatandaşlarımız tapularını alıyor. Gebze’nin şu an 500 yıl sonra yol haritasını ortaya koyuyoruz. Sadece Pelitli Mezarlığı’nda 80 dönümlük arazi 200 milyon TL. Bu bir yatırımdır. Pandemi ile birlikte önceliklerimiz değişti. Artık fiziki yatırımlara başlıyor ve temel atmalara geçiyoruz. İlyasbey Meydanı’nın da ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. 2021 yılının ilk 6 ayında projelerin ihale süreçlerinin tamamlanması için çalışacağız.  25 MAYIS’TA MİLLET BAHÇESİ İHALEYE ÇIKIYOR  Bölgemizde vasıflı eleman yetiştirme sorunumuz bardı. Bu konuda Sakarya Üniversitesi ile bir protokol imzaladık. Artık 11 bölümde istihdama dönük eleman yetiştirmek için mesleki kurs açacağız. Tatlıkuyu Kapalı Pazarı’nda bir dükkanımızda eğitim verilecek, bir diğer dükkanımız da atölye olacak. Hem teorik hem de uygulamalı eğitim vereceğiz. 25 Mayıs’ta Kışla Millet Bahçesi’nin ihalesi yapılmış olacak. Hünkar Çayırı’nın da ihale süreci ile ilgili çalışmalar devam ediyor. 2021 yılı dolu dolu proje yılı olacak. AYRINTILAR GELİYOR
Gebze Belediye Başkanı’ndan önemli açıklamalar

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gündeme dair değerlendirmelerde bulunmak üzere Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısına Başkan Büyükgöz’ün yardımcıları tam kadro katılım sağladı. Programda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğimizden bu yana tam 2 yıl oldu. Biz Gebze’nin yapısal sorunlarıyla alakalı çalışmalarda bulunduk. Bu çalışmalar göze görülmez. 

İLYASBEY MEYDANI İHALEYE ÇIKACAK
Bugüne kadar 30 milyon metrekare alanda tapu çalışmamızı tamamladık. Yavuz Selim Hürriyet’te tapu sorunu çözüldü ve vatandaşlarımız tapularını alıyor. Gebze’nin şu an 500 yıl sonra yol haritasını ortaya koyuyoruz. Sadece Pelitli Mezarlığı’nda 80 dönümlük arazi 200 milyon TL. Bu bir yatırımdır. Pandemi ile birlikte önceliklerimiz değişti. Artık fiziki yatırımlara başlıyor ve temel atmalara geçiyoruz. İlyasbey Meydanı’nın da ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. 2021 yılının ilk 6 ayında projelerin ihale süreçlerinin tamamlanması için çalışacağız. 

25 MAYIS’TA MİLLET BAHÇESİ İHALEYE ÇIKIYOR 

Bölgemizde vasıflı eleman yetiştirme sorunumuz bardı. Bu konuda Sakarya Üniversitesi ile bir protokol imzaladık. Artık 11 bölümde istihdama dönük eleman yetiştirmek için mesleki kurs açacağız. Tatlıkuyu Kapalı Pazarı’nda bir dükkanımızda eğitim verilecek, bir diğer dükkanımız da atölye olacak. Hem teorik hem de uygulamalı eğitim vereceğiz. 25 Mayıs’ta Kışla Millet Bahçesi’nin ihalesi yapılmış olacak. Hünkar Çayırı’nın da ihale süreci ile ilgili çalışmalar devam ediyor. 2021 yılı dolu dolu proje yılı olacak.

AYRINTILAR GELİYOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.