19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dadaşlar’ın kongre heyecanı

Kocaeli 06.04.2021 - 11:39, Güncelleme: 06.04.2021 - 11:39
 

Dadaşlar’ın kongre heyecanı

Dadaşlar’ın kongre heyecanı

Kurulduğu günden bu yana aktif çalışmalarıyla isminden başarıyla söz ettiren ilimizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nda(KEDFE) kongre heyecanı yaşanacak. Mevcut başkan Tekin Dursun’un güven tazeleyeceği kongrede pandemi kurallarına göre buluşarak birlik ve beraberlik mesajları verecek olan Dadaşlar, yeni bir döneme start verecek. KONGRE 9 NİSAN’DA KEDFE’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 9 Nisan 2021 Cuma günü saat 17.00’de Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda (Cengiz Topel Caddesi, No : 9 Darıca/KOCAELİ) adresinde yapılacak.  Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongrenin ikinci oturumu 16 Nisan  Cuma  günü aynı yerde, aynı saatte ve aynı gündem maddeleri ile çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek
Dadaşlar’ın kongre heyecanı

Kurulduğu günden bu yana aktif çalışmalarıyla isminden başarıyla söz ettiren ilimizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nda(KEDFE) kongre heyecanı yaşanacak. Mevcut başkan Tekin Dursun’un güven tazeleyeceği kongrede pandemi kurallarına göre buluşarak birlik ve beraberlik mesajları verecek olan Dadaşlar, yeni bir döneme start verecek.

KONGRE 9 NİSAN’DA

KEDFE’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 9 Nisan 2021 Cuma günü saat 17.00’de Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda (Cengiz Topel Caddesi, No : 9 Darıca/KOCAELİ) adresinde yapılacak.  Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongrenin ikinci oturumu 16 Nisan  Cuma  günü aynı yerde, aynı saatte ve aynı gündem maddeleri ile çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.