Gebzeli kadınlar meydanda kenetlendi!

Gebze 08.04.2021 - 11:42, Güncelleme: 08.04.2021 - 11:42
 

Gebzeli kadınlar meydanda kenetlendi!

Gebze Kadın Platformu, İstanbul Sözleşmesi’nin iptalini Gebze Kent Meydanı’nda bir kez daha protesto etti.

Gebze Kadın Platformu, İstanbul Sözleşmesi’nin iptalini haykırmak için bir kez daha Gebze Kent Meydanı’nda toplandı. Kent Meydanı’nda adeta kenetlenen kadınlar bir basın açıklaması da gerçekleştirdi. Kadınlar yaptıkları basın açıklamasında “Haklarımızdan, hayatlarımızdan, İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmiyoruz. Kadınız, öfkeliyiz, peşinizdeyiz" dedi. Onlarca kadın tepkilerine devam ederek hep bir ağızdan ellerindeki dövizlerle haykırdılar. KADIN KADININ ÇARESİDİR Ellerinde “İstanbul Sözleşmesi yaşatır”, “6284’ü uygula”, “Haklarımızdan ve canımızdan vazgeçmiyoruz”, “Kadınız, öfkeliyiz, peşinizdeyiz”, “İstanbul Sözleşmesi bizimdir” ve “Sözleşmeden çıkma kararı iptal edilsin” dövizleri taşıyan kadınlar, eylem boyunca "Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz", “İstanbul Sözleşmesinden vazgeçmiyoruz” diye haykırdı.  Bir gecede kadınlara sormadan kadınların geleceği hakkında verilen karara öfkeli olduklarını belirten kadınlar, “Tüm kadınları ilgilendiren sözleşme, kadınlara sorulmadan iptal edildi” dedi.
Gebze Kadın Platformu, İstanbul Sözleşmesi’nin iptalini Gebze Kent Meydanı’nda bir kez daha protesto etti.

Gebze Kadın Platformu, İstanbul Sözleşmesi’nin iptalini haykırmak için bir kez daha Gebze Kent Meydanı’nda toplandı. Kent Meydanı’nda adeta kenetlenen kadınlar bir basın açıklaması da gerçekleştirdi. Kadınlar yaptıkları basın açıklamasında “Haklarımızdan, hayatlarımızdan, İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmiyoruz. Kadınız, öfkeliyiz, peşinizdeyiz" dedi. Onlarca kadın tepkilerine devam ederek hep bir ağızdan ellerindeki dövizlerle haykırdılar.

KADIN KADININ ÇARESİDİR

Ellerinde “İstanbul Sözleşmesi yaşatır”, “6284’ü uygula”, “Haklarımızdan ve canımızdan vazgeçmiyoruz”, “Kadınız, öfkeliyiz, peşinizdeyiz”, “İstanbul Sözleşmesi bizimdir” ve “Sözleşmeden çıkma kararı iptal edilsin” dövizleri taşıyan kadınlar, eylem boyunca "Susmuyoruz, korkmuyoruz, itaat etmiyoruz", “İstanbul Sözleşmesinden vazgeçmiyoruz” diye haykırdı.  Bir gecede kadınlara sormadan kadınların geleceği hakkında verilen karara öfkeli olduklarını belirten kadınlar, “Tüm kadınları ilgilendiren sözleşme, kadınlara sorulmadan iptal edildi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.