Gebze’nin aşı çalışmaları incelendi

Gebze 08.04.2021 - 13:12, Güncelleme: 08.04.2021 - 13:12
 

Gebze’nin aşı çalışmaları incelendi

Gebze’nin aşı çalışmaları incelendi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İrfan Kaynar,  filyasyon ve aşılama uygulamalarını yerinde incelemek üzere Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu’nu ziyaret etti. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İrfan Kaynar koronavirüsle mücadelede çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen filyasyon ve aşılama uygulamalarını yerinde incelemek üzere Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’ndan yapılan çalışmalar hakkında güncel bilgiler alan Kaynar’a değerlendirmede Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Utku Urgan da eşlik etti. Ziyarette ayrıca sağlık idarecileri tarafından yapılan faaliyetler ve planlamalar hakkında fikir alışverişinde de bulunuldu.
Gebze’nin aşı çalışmaları incelendi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İrfan Kaynar,  filyasyon ve aşılama uygulamalarını yerinde incelemek üzere Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu’nu ziyaret etti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İrfan Kaynar koronavirüsle mücadelede çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen filyasyon ve aşılama uygulamalarını yerinde incelemek üzere Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu’ndan yapılan çalışmalar hakkında güncel bilgiler alan Kaynar’a değerlendirmede Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Utku Urgan da eşlik etti. Ziyarette ayrıca sağlık idarecileri tarafından yapılan faaliyetler ve planlamalar hakkında fikir alışverişinde de bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.