Başkan Kadı kolları sıvadı

Gündem 08.04.2021 - 15:01, Güncelleme: 08.04.2021 - 15:01
 

Başkan Kadı kolları sıvadı

Başkan Kadı kolları sıvadı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Gebze SGK Müdürü Hüseyin Şenlik’i ziyaret ederek inşaat mühendisliğinde şantiye şefi problemini çözmek için değerlendirmelerde bulundu. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Gebze SGK Müdürü Hüseyin Şenlik’i ziyaret etti. Kadı, ziyaretinde inşaat mühendisliğinde şantiye şefi problemini çözerek istihdam ve iş kalitesi konusunda değer yaratmak adına hazırlamakta oldukları taslak hakkında fikir alışverişinde bulundu. ÇALIŞMANIN SON HALİNE YAKLAŞTIK Ziyaret hakkında bilgi veren TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, “İnşaat mühendisliğinde şantiye şefi problemini çözerek istihdam ve iş kalitesi konusunda değer yaratmak adına hazırlamakta olduğumuz ‘şantiye şefliği uygulama taslağı’ ile ilgili Gebze SGK Müdürümüz Sayın Hüseyin Şenlik ile fikir alışverişinde bulunduk. Faydalı ve verimli bir görüşme oldu, kendisine teşekkür ederiz. Bu arada çalışmamız son haline yaklaşmakta ve birçok sektörel sorunu da çözecek nitelikte, umuyoruz gereken alakayı görür” dedi.
Başkan Kadı kolları sıvadı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Gebze SGK Müdürü Hüseyin Şenlik’i ziyaret ederek inşaat mühendisliğinde şantiye şefi problemini çözmek için değerlendirmelerde bulundu.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Gebze SGK Müdürü Hüseyin Şenlik’i ziyaret etti. Kadı, ziyaretinde inşaat mühendisliğinde şantiye şefi problemini çözerek istihdam ve iş kalitesi konusunda değer yaratmak adına hazırlamakta oldukları taslak hakkında fikir alışverişinde bulundu.

ÇALIŞMANIN SON HALİNE YAKLAŞTIK

Ziyaret hakkında bilgi veren TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, “İnşaat mühendisliğinde şantiye şefi problemini çözerek istihdam ve iş kalitesi konusunda değer yaratmak adına hazırlamakta olduğumuz ‘şantiye şefliği uygulama taslağı’ ile ilgili Gebze SGK Müdürümüz Sayın Hüseyin Şenlik ile fikir alışverişinde bulunduk. Faydalı ve verimli bir görüşme oldu, kendisine teşekkür ederiz. Bu arada çalışmamız son haline yaklaşmakta ve birçok sektörel sorunu da çözecek nitelikte, umuyoruz gereken alakayı görür” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.