19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Soyluçiçek; “Ülkede herkes ölüyor, ne kanalı kardeşim?”

Gündem 08.04.2021 - 17:15, Güncelleme: 08.04.2021 - 17:15
 

Soyluçiçek; “Ülkede herkes ölüyor, ne kanalı kardeşim?”

Soyluçiçek; “Ülkede herkes ölüyor, ne kanalı kardeşim?”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, son günlerde yeniden alevlenen Kanal İstanbul projesine sert çıktı. Soyluçiçek, “Ülke kırmızı olmuş, salgın almış başını gitmiş, salgına çare bulun kardeşim, ne kanalı? Yakında insan kalmayacak herkes ölüyor, ne kanalı ne İstanbul’u asla mantıklı bulmuyorum. İktidar gündem değiştiriyor, bugünün gündemi salgındır, aşıdır, açlıktır, işsizliktir” dedi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, son günlerde yeniden alevlenen Kanal İstanbul projesi için sert eleştiriler sarf etti. Başkan Soyluçiçek açıklamasında “Ülkede salgın almış başını gitmiş, her yer kırmızıya boyanmış, hastaneler dolmuş taşmış, işsizlik meydanda, biz Kanal İstanbul diyoruz, inadına yapacağız diyoruz, kimin inadına kardeşim? Halkın inadına mı? Bu ne acele? Doğaya aykırı bir proje, rant projesi bana göre deprem fayını tetikleyecek, salgını bitirin herkese aşı verin önce” dedi. ATATÜRK YAŞASAYDI YAPTIRIR MIYDI? Eleştirilerini sürdüren Soyluçiçek, “Aşı çalışmaları gündem olmalı, pandemi gündem olmalı, işsizlik gündem olmalı. Kanal İstanbul mudur bu ülkenin birinci derdi? Ben kabul etmiyorum doğru da bulmuyorum. Ülke olarak vaka sayıları tavan yapmış durumda. Kanal İstanbul’a karşı çıkanlar düşman diyorlar, Atatürk yaşasa bu rant projesini yaptırır mıydı? Kendi gibi düşünmeyen ya düşman ya da başka bir şey. Rant projesi istemiyoruz bu kadar basit.” Diyerek eleştirilerini arttırdı.
Soyluçiçek; “Ülkede herkes ölüyor, ne kanalı kardeşim?”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, son günlerde yeniden alevlenen Kanal İstanbul projesine sert çıktı. Soyluçiçek, “Ülke kırmızı olmuş, salgın almış başını gitmiş, salgına çare bulun kardeşim, ne kanalı? Yakında insan kalmayacak herkes ölüyor, ne kanalı ne İstanbul’u asla mantıklı bulmuyorum. İktidar gündem değiştiriyor, bugünün gündemi salgındır, aşıdır, açlıktır, işsizliktir” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, son günlerde yeniden alevlenen Kanal İstanbul projesi için sert eleştiriler sarf etti. Başkan Soyluçiçek açıklamasında “Ülkede salgın almış başını gitmiş, her yer kırmızıya boyanmış, hastaneler dolmuş taşmış, işsizlik meydanda, biz Kanal İstanbul diyoruz, inadına yapacağız diyoruz, kimin inadına kardeşim? Halkın inadına mı? Bu ne acele? Doğaya aykırı bir proje, rant projesi bana göre deprem fayını tetikleyecek, salgını bitirin herkese aşı verin önce” dedi.

ATATÜRK YAŞASAYDI YAPTIRIR MIYDI?

Eleştirilerini sürdüren Soyluçiçek, “Aşı çalışmaları gündem olmalı, pandemi gündem olmalı, işsizlik gündem olmalı. Kanal İstanbul mudur bu ülkenin birinci derdi? Ben kabul etmiyorum doğru da bulmuyorum. Ülke olarak vaka sayıları tavan yapmış durumda. Kanal İstanbul’a karşı çıkanlar düşman diyorlar, Atatürk yaşasa bu rant projesini yaptırır mıydı? Kendi gibi düşünmeyen ya düşman ya da başka bir şey. Rant projesi istemiyoruz bu kadar basit.” Diyerek eleştirilerini arttırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.