Sinan Karaçay
Köşe Yazarı
Sinan Karaçay
 

BİR GÜNDE BÜYÜDÜK

Tarih ; 28 Şubat 2024 Yer ; Kütahya  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyor ki ;   Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı ömrünü kendisinin ve ailesinin geçimi için harcamış vatandaşlarımız için yeterli mi? Elbette değil”. "Emekli maaşlarına 7 bin lira eklemek demek bütçeden yaklaşık 1,4 trilyon liralık, 10 bin lira eklemek demek 1,9 trilyon liralık bir kaynağı buraya aktarmak demektir. Dikkat ediniz, mevcut maaşların tutarından söz etmiyorum. Sadece 7 bin lira veya 10 bin lira olarak ifade edilen ek artışın maliyetini anlatıyorum. Yani, 2024 yılı boyunca ülkemizde tek çivi çakmasak, tüm yatırım bütçesini buraya aktarsak bile bu gideri karşılamaya yetmiyor"   Tarih ; 29 Şubat 2024  Yer ; Aydın  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyor ki;   ‘’2023 büyüme rakamları oldukça iyi geldi. Türkiye ekonomisi geçen yıl depreme ve diğer olumsuzluklara rağmen % 4,5 büyüyerek çok önemli başarıya imza attı. Hani ekonomi kötüydü? Böylece ekonomimiz üst üste 14 çeyrek büyüme gösterdi. Bu rakamlarla Avrupa’da en çok büyüyen ülke oldu. Gayri Safi Yurt İçi Hasılamız 1 trilyon 119 milyar dolarla ilk kez 1 trilyon dolar sınırının üzerine çıktı. Muhalefet hani 'yandık, öldük, bittik' diyordunuz ne oldu? ‘’   Şimdi sorarım size hangi Recep Tayyip Erdoğan doğruyu söylüyor?   14 çeyrek boyunca hiç durmadan büyüyen ve Avrupa’nın en çok büyüyen ekonomisi emeklisine 7.000 TL seyyanen zam verdiğinde bir yıl boyunca çivi bile çakacak kadar yatırım yapamaz hale nasıl gelir? Söyleyecek başka sözüm yoktur. Cumamız mübarek olsun…
Ekleme Tarihi: 01 Mart 2024 - Cuma

BİR GÜNDE BÜYÜDÜK

Tarih ; 28 Şubat 2024
Yer ; Kütahya 
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyor ki ;
 
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı ömrünü kendisinin ve ailesinin geçimi için harcamış vatandaşlarımız için yeterli mi? Elbette değil”. "Emekli maaşlarına 7 bin lira eklemek demek bütçeden yaklaşık 1,4 trilyon liralık, 10 bin lira eklemek demek 1,9 trilyon liralık bir kaynağı buraya aktarmak demektir. Dikkat ediniz, mevcut maaşların tutarından söz etmiyorum. Sadece 7 bin lira veya 10 bin lira olarak ifade edilen ek artışın maliyetini anlatıyorum. Yani, 2024 yılı boyunca ülkemizde tek çivi çakmasak, tüm yatırım bütçesini buraya aktarsak bile bu gideri karşılamaya yetmiyor"
 
Tarih ; 29 Şubat 2024 
Yer ; Aydın 
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyor ki;
 
‘’2023 büyüme rakamları oldukça iyi geldi. Türkiye ekonomisi geçen yıl depreme ve diğer olumsuzluklara rağmen % 4,5 büyüyerek çok önemli başarıya imza attı. Hani ekonomi kötüydü? Böylece ekonomimiz üst üste 14 çeyrek büyüme gösterdi. Bu rakamlarla Avrupa’da en çok büyüyen ülke oldu. Gayri Safi Yurt İçi Hasılamız 1 trilyon 119 milyar dolarla ilk kez 1 trilyon dolar sınırının üzerine çıktı. Muhalefet hani 'yandık, öldük, bittik' diyordunuz ne oldu? ‘’
 
Şimdi sorarım size hangi Recep Tayyip Erdoğan doğruyu söylüyor?
 
14 çeyrek boyunca hiç durmadan büyüyen ve Avrupa’nın en çok büyüyen ekonomisi emeklisine 7.000 TL seyyanen zam verdiğinde bir yıl boyunca çivi bile çakacak kadar yatırım yapamaz hale nasıl gelir?
Söyleyecek başka sözüm yoktur.
Cumamız mübarek olsun…
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.