19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

108 Halk otobüsü P plakaya dönüşecek

Kocaeli 23.01.2024 - 16:58, Güncelleme: 23.01.2024 - 16:58
 

108 Halk otobüsü P plakaya dönüşecek

Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın Toplu Taşıma P plakaları ile ilgili teklifi görüşülerek meclisten geçti. Alanınan karara göre 108 halk otobüsü P plakaya dönüşebilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısının ikinci birleşimi bugün gerçekleştirildi. Mecliste 16 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclisi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yönetti. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın Toplu Taşıma P plakaları ile ilgili teklifi görüşülerek meclisten geçti. Körfez ile Kartepe arasında 33 kilometrelik güzergaha sahip olan Hat 41 K nedeniyle âtıl hale gelecek özel halk otobüslerine P plaka verilmesine karar verildi. Hat 41’in kılçık hatlarında çalışmayacak olan kişiler başvurularının ardından, P plaka alarak servisçilik yapacak. 108 P plaka verilmesi beklenirken başvuruların üzerinde olması durumunda çekilecek olan kura ile P plaka alacak olan kişiler belirlenecek.
Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın Toplu Taşıma P plakaları ile ilgili teklifi görüşülerek meclisten geçti. Alanınan karara göre 108 halk otobüsü P plakaya dönüşebilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısının ikinci birleşimi bugün gerçekleştirildi. Mecliste 16 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclisi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yönetti.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın Toplu Taşıma P plakaları ile ilgili teklifi görüşülerek meclisten geçti. Körfez ile Kartepe arasında 33 kilometrelik güzergaha sahip olan Hat 41 K nedeniyle âtıl hale gelecek özel halk otobüslerine P plaka verilmesine karar verildi. Hat 41’in kılçık hatlarında çalışmayacak olan kişiler başvurularının ardından, P plaka alarak servisçilik yapacak. 108 P plaka verilmesi beklenirken başvuruların üzerinde olması durumunda çekilecek olan kura ile P plaka alacak olan kişiler belirlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.