KÜTÜPHANELER

23. Uluslararası İşletmecilik Kongresi

Gündem 10.05.2024 - 09:58, Güncelleme: 10.05.2024 - 09:58
 

23. Uluslararası İşletmecilik Kongresi

Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nün ev sahipliğinde, 23. Uluslararası İşletmecilik Kongresi düzenleniyor.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen 23. Uluslararası İşletmecilik Kongresi, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan, KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis, kongre başkanları, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.   Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin açılışında Güzel Sanatlar Fakültesi Müzikoloji Bölümü’nden Öğr. Gör. Yeşim Madanoğlu ve Öğr. Gör. Nazlı B. Başak müzik dinletisi gerçekleştirdi.   Kongrenin selamlama konuşmalarını ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan, Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Akdoğan, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burcu Çam, Kongre Dönem Başkanı ve İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis ile Kongre Dönem Başkanı Prof. Dr. Hülya G. Çekmecelioğlu yaptı.   İşletmeciliğin geniş alanlarını bir araya getirerek işletme bilimiyle ilgili gelişmeleri paylaşmayı, ekonomik ve sosyal hayattaki önemini vurgulamayı amaçlayan kongre 09-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Akademisyenlere, araştırmacılara ve öğrencilere yeni fikirler sunma, güncel konuları paylaşma ve tartışma fırsatı sağlayacak kongrede, Girişimcilik ve Kobiler, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe, Finans, Yönetim ve Organizasyon, Pazarlama, Üretim Yönetimi, Sayısal Yöntemler ve Örgütsel Davranış başlıklarında sunumlar yapılacak.    -- Kocaeli Üniversitesi Kurumsal İletişim Ofisi  Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi Umuttepe Yerleşkesi İzmit / KOCAELİ +90 262 303 10 43 https://kurumsaliletisim.kocaeli.edu.tr/  
Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nün ev sahipliğinde, 23. Uluslararası İşletmecilik Kongresi düzenleniyor.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen 23. Uluslararası İşletmecilik Kongresi, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan, KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis, kongre başkanları, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin açılışında Güzel Sanatlar Fakültesi Müzikoloji Bölümü’nden Öğr. Gör. Yeşim Madanoğlu ve Öğr. Gör. Nazlı B. Başak müzik dinletisi gerçekleştirdi.

 

Kongrenin selamlama konuşmalarını ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan, Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Akdoğan, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burcu Çam, Kongre Dönem Başkanı ve İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis ile Kongre Dönem Başkanı Prof. Dr. Hülya G. Çekmecelioğlu yaptı.

 

İşletmeciliğin geniş alanlarını bir araya getirerek işletme bilimiyle ilgili gelişmeleri paylaşmayı, ekonomik ve sosyal hayattaki önemini vurgulamayı amaçlayan kongre 09-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Akademisyenlere, araştırmacılara ve öğrencilere yeni fikirler sunma, güncel konuları paylaşma ve tartışma fırsatı sağlayacak kongrede, Girişimcilik ve Kobiler, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe, Finans, Yönetim ve Organizasyon, Pazarlama, Üretim Yönetimi, Sayısal Yöntemler ve Örgütsel Davranış başlıklarında sunumlar yapılacak. 

 

--

Kocaeli Üniversitesi
Kurumsal İletişim Ofisi 
Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi
Umuttepe Yerleşkesi
İzmit / KOCAELİ
+90 262 303 10 43
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.