266 kulüp başkanı Ankara’da toplanıyor!

Spor 12.04.2021 - 17:45, Güncelleme: 12.04.2021 - 17:45
 

266 kulüp başkanı Ankara’da toplanıyor!

266 kulüp başkanı Ankara’da toplanıyor!

Bölgesel Amatör Lig’in yeniden ertelenmesi sonrasında kazan kaldıran kulüpler ve sporcular, alınan kararın iptal edilerek ligin başlaması adına seslerini gür bir şekilde çıkarmaya devam ediyorlar. BAL’daki kulüplerin başkanları yarın Ankara’da görülmemiş bir tepkiye imza koyacaklar. 266 kulüp başkanı yarın saat 14.00’te Ankara Jw Mariot Otel’de toplanarak mağduriyetlerini, haksızlıkları ve oluşan maddi ve manevi kayıplarımızı dile getirecekler.   ​
266 kulüp başkanı Ankara’da toplanıyor!

Bölgesel Amatör Lig’in yeniden ertelenmesi sonrasında kazan kaldıran kulüpler ve sporcular, alınan kararın iptal edilerek ligin başlaması adına seslerini gür bir şekilde çıkarmaya devam ediyorlar. BAL’daki kulüplerin başkanları yarın Ankara’da görülmemiş bir tepkiye imza koyacaklar. 266 kulüp başkanı yarın saat 14.00’te Ankara Jw Mariot Otel’de toplanarak mağduriyetlerini, haksızlıkları ve oluşan maddi ve manevi kayıplarımızı dile getirecekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.