28 Haziran Gazetesinin yeni sayısı İzmitlilerin ellerinde

Kocaeli 24.02.2024 - 18:34, Güncelleme: 24.02.2024 - 18:34
 

28 Haziran Gazetesinin yeni sayısı İzmitlilerin ellerinde

İzmit Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından aylık olarak hazırlanan 28 Haziran Gazetesinin yeni sayısı vatandaşla buluştu

İzmit Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve her aylık çıkarılan 28 Haziran Gazetesi, 31’inci sayısıyla vatandaşla buluştu. Kendilerine dağıtılan gazetelerle çalışmalarla ilgili bilgiye ilk elden ulaştıkları için memnun olan İzmitliler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletti.   HİZMETLER YER ALIYOR Belediye hizmetlerinin anlatıldığı 28 Haziran Gazetesi, vatandaşlardan tam not aldı. Yeni sayıları da merakla beklediklerini belirten İzmitliler, hizmetlerin halka anlatılmasının önemine değindi. ‘Meclisle birlikte bir dönem daha’ manşet haberiyle yayımlanan gazetede İzmit halkına sunulan hizmetlerin detayları yer alıyor.
İzmit Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından aylık olarak hazırlanan 28 Haziran Gazetesinin yeni sayısı vatandaşla buluştu
İzmit Belediyesi Basın ve Yayın Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve her aylık çıkarılan 28 Haziran Gazetesi, 31’inci sayısıyla vatandaşla buluştu. Kendilerine dağıtılan gazetelerle çalışmalarla ilgili bilgiye ilk elden ulaştıkları için memnun olan İzmitliler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletti.
 
HİZMETLER YER ALIYOR
Belediye hizmetlerinin anlatıldığı 28 Haziran Gazetesi, vatandaşlardan tam not aldı. Yeni sayıları da merakla beklediklerini belirten İzmitliler, hizmetlerin halka anlatılmasının önemine değindi. ‘Meclisle birlikte bir dönem daha’ manşet haberiyle yayımlanan gazetede İzmit halkına sunulan hizmetlerin detayları yer alıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.